מתכון לקסטת גבינה ושוקולד אמתית
בואו ליצור במו ידיכם קסטת גבינה ושוקולד אמתית • מתכון פשוט, קליל וטעים שללא ספק ישדרג לכם את החג
- כתבה מקודמת
- י"ד אלול התשפ"א
מוצרי טרה צילום: יח"צ
כ-20 מנות
זמן הכנה : כארבע שעות
• המצרכים:
500 גרם ביסקוויטים
למילוי:
• 2 מכלים של שמנת מתוקה טרה
• חצי כוס חלב טרה
• 500 גרם גבינה לבנה 5% טרה
• 3 כפות סוכר
• קופסת אינסטנט פודינג וניל
• 1 קופסא גבינת שוקולד מוו של טרה
אופן ההכנה:
1. מקציפים יחד את כל חומרי המילוי פרט לגבינת השוקולד מוו, עד קבלת קרם יציב.
2. מעבירים חצי מכמות הקרם לקערה נוספת ומערבבים בה את גבינת השוקולד מוו.
3. מניחים בתבנית ביסקוויטים על כל שטח הפנים ומשטחים מעליהם את קרם הוניל.
4. מסדרים שכבה נוספת של ביסקוויטים ומשטחים מעליהם את קרם השוקולד.
5. מסדרים מעל שכבה נוספת של ביסקוויטים ומקפיאים למשך שכשלוש שעות.
6. חותכים את העוגה למנות לפי צורת הביסקוויטים העליונים, כך שנוצרת לנו קסטה כפולה ומגישים.
בתיאבון
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות