כ' חשון התשפ"ה
21.11.2024
הניוקי של הטריפוליטאים

מתכון לנוקידס – ניוקי ביתי במרק עסיסי

'ניוקי' המאכל האהוב במתכון ביתי מנצח, מתבשל במרק ירקות עסיסי, שילוב הירקות הטריים יחד עם חתיכות הניוקי המוצלחות יוצרים ארוחת צהריים חמה וטעימה

מתכון לנוקידס – ניוקי ביתי במרק עסיסי
מרק עם ניוקי ביתי צילום: נועם זיגדון

מתכון לנוקידס – ניוקי ביתי במרק עסיסי

המצרכים לנוקידס – ניוקי ביתי במרק עסיסי:

כוס מדידה חד פעמית חמה

לניוקי:

  • 2 ביצים L
  • 2 כוסות קמח
  • 1/2 כוס סולת
  • 3 כפות שמן
  • ⅓ כוס  מים
  • פלפל שחור
  • מלח

לציר מרק:

  • ליטר מים
  • תפוח אדמה
  • גזר
  • קישואים
  • 1 בצל גדול
  • דלעת
  • בטטה
  • ¼ צרור שמיר
  • 2 גבעולי כרפס
  • 1 כף מרק עוף
  • מקל קינמון / טחון
  • פלפל שחור
  • כורכום
  • מלח
  • שמן 

אופן ההכנה לנוקידס – ניוקי ביתי במרק עסיסי:

הכנת הניוקי:

  • בקערה מכניסים את כל מצרכי הניוקי ומערבבים היטב עד לקבלת בצק אחיד
  • מניחים בצד למנוחה של 10 דקות
  • מגלגלים לרצועות ארוכות וצרות וחותכים בעובי 1/2 ס"מ ומגלגלים בקמח

הכנת המרק:

  1. מסיר מכניסים את המים ומביאים לרתיחה, מוסיפים את הירקות, מתבלים היטב ומביאים שוב לרתיחה
  2. מוסיפים את הנוקידס ומבשלים על אש נמוכה במשך כ-45 דקות

בהצלחה רבה ובתאבון

המתכון מאת: נועם זיגדון

מתכון מרק ירקות ניוקי

 

מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.

art

'בחדרי' גם ברשתות החברתיות - הצטרפו!

הוספת תגובה

לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות

תגובות

הוסיפו תגובה
{{ comment.number }}.
{{ comment.date_parsed }}
הגב לתגובה זו
{{ reply.date_parsed }}