טעם מיוחד
מתכון לפלפלים ממולאים פרווה
מתכון מעולה לאוהדי ה פרווה, פלפלים במילוי אורז ותבלינים, בתיבול עדין ומוצלח, בתוספת של ירק קמוץ הנותן את טעמו המשובח לארוחה מצוינת
- חני לוין
- י"א אלול התשפ"א
פלפל ממלוא פרווה צילום: מירב מלכה
מתכון לפלפלים ממולאים פרווה / מאת: מירב מלכה.
המצרכים לפלפלים ממולאים פרווה:
- 6-7 פלפלים. (מומלץ לבחור את הנקבות שיש להם 4 רגליים הם יותר מתוקות.)
- 3 כפות גדושות של אורז (לכל פלפל)
- מלח
- פלפל שחור
- מים
- 1/2 בצל קצוץ
- 3 שיני שום פרוסות
- צרור כוסברה קצוצה
לתיבול:
- 1/2 כוס שמן
- 1.5 כפות פפריקה
- מלח
- פלפל שחור
אופן ההכנה לפלפלים ממולאים פרווה:
- חותכים את החלק העליון של הפלפלים, שוטפים היטב ומרוקנים מגרעינים.
- מכניסים 3 כפות גדושות של אורז בכל אחד מהפלפלים.
- על האורז מפזרים מלח ופלפל שחור וממלאים את הפלפל במים עד ל3/4 מהפלפל
- מחממים סיר רחב עם מעט שמן ומטגנים את הבצל עד להשחמה. מוסיפים את השום והכוסברה ומערבבים מעט.
- מניחים מעל את הפלפלים המוכנים בצורה מסודרת זה לצד זה וממלאים את הסיר במים עד לגובה חצי מהפלפלים.
- בכוס או קערית ממלאים את המצרכים לתיבול ומערבבים היטב לאיחוד.
- שופכים מעל כל פלפל מהרוטב וסוגרים את הסיר, מביאים לרתיחה ומנמיכים את האש.
- מבשלים במשך 40 דקות עד לבישול מלא.
בהצלחה רבה ובתאבון
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות