מושקעת וטעימה במיוחד
מתכון לסופלה שוקולד חלבי מעולה
אוהבים סופלה? קבלו מתכון מושלם עם מצרכים נגישים שקיימים בבית, מתכון קל להכנה ומהיר, כך שב10 דקות תוכלו לקבל מנת קינוח חלבית מושקעת וטעימה במיוחד
- נועם זיגדון
- ו' אלול התשפ"א
סופלה שוקולד חלבי מעולה צילום: נועם זיגדון
מתכון לסופלה שוקולד חלבי מעולה
המצרכים לסופלה שוקולד חלבי מעולה:
כוס מדידה חד פעמית חמה
- 1/4 כוס קמח
- 1/2 כוס סוכר
- 150 גר' חמאה
- 2 ביצים + L2 חלמונים
- 150 גר' שוקולד מריר
- 1 חב' שוקולד לבן
אופן ההכנה לסופלה שוקולד חלבי מעולה:
- בסיר, מכניסים את השוקולד המריר והחמאה וממיסים על אש נמוכה עד להמסה מלאה
- מורידים מהאש ומוסיפים את הסוכר, הביצים והחלמונים, מערבבים היטב עד לאיחוד.
- מוסיפים את הקמח תוך כדי ערבוב באיטיות עד לקבלת בלילה חלקה.
- את הבלילה יוצקים לתבניות מפינס קטנות משומנות ומכניסים לכל סופלה קוביית שוקולד לבן
- מכניסים לתנור שחומם מראש על 180 מעלות למשך 9 דקות בדיוק! (חשוב להקפיד בכדי שהסופלה לא יצא עוגה אפויה מידי)
- מגישים חם בפיזור אבקת סוכר מלמעלה.
בהצלחה רבה ובתאבון
המתכון מאת: נועם זיגדון
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות