כ' חשון התשפ"ה
21.11.2024
נשנוש מוצלח

מתכון לרצועות דג מטוגנות בציפוי פאנקו

אוהבים מאכלים קריספיים וטעימים? קבלו מתכון קל ומהיר הכנה לאצבעות דג בציפוי פאנקו מושלם, יוצרים מנת תוספת לפירה עסיסי או להגשה לצד רטבים אהובים כנשנוש מוצלח

מתכון לרצועות דג מטוגנות בציפוי פאנקו
רצועות דג מטוגנות בציפוי פאנקו צילום: אפרת ושדי

מתכון לרצועות דג מטוגנות בציפוי פאנקו

המצרכים לרצועות דג מטוגנות בציפוי פאנקו:

  • דג פילה מושט ללא עור
  • ביצה
  • קמח
  • פאנקו (פירורי לחם)

אופן ההכנה לרצועות דג מטוגנות בציפוי פאנקו:

  1. את הדג חותכים לרצועות
  2. בקערה אחת טורפים את הביצה
  3. בקערה שניה מכניסים את הקמח
  4. ובקערה השלישית שמים את פירורי הפאנקו
  5. טובלים את רצועות הדג בביצה לאח"מ בקמח ולאח"מ בפאנקו
  6. מחממים מחבת עם שמן ומטגנים עד להזהבה יפה.
  7. מוציאים על צלחת ומגישים לצד פירה או רטבים אהובים.

בהצלחה רבה ובתאבון

המתכון מאת: אפרת ושדי

מתכון דג רצועות

 

מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.

art

'בחדרי' גם ברשתות החברתיות - הצטרפו!

הוספת תגובה

לכתבה זו התפרסמו 2 תגובות

תגובות

הוסיפו תגובה
{{ comment.number }}.
{{ comment.date_parsed }}
הגב לתגובה זו
{{ reply.date_parsed }}