כ' חשון התשפ"ה
21.11.2024
בשרית וקלילה

מתכון לעוף עם שעועית לבנה

מנה בשרית קלילה ופשוטה להכנה בתיבול ביתי ומוצלח, שילוב חלקי העוף יחד עם השעועית הלבנה והרוטב האדום עם הירק הקצוץ יוצרים מנה משודרגת

מתכון לעוף עם שעועית לבנה
עוף עם שעועית לבנה צילום: נועם זיגדון

מתכון לעוף עם שעועית לבנה

המצרכים לעוף עם שעועית לבנה:

  • 4 שוקיים או כרעיים
  • 1 בצל חתוך לקוביות קטנות
  • 1 כוס שעועית לבנה של סנפרוסט
  • ½ 1 כפות רסק עגבניות
  • 3 שיני שום פרוס
  • 1 כפית כמון
  • מעט שאטה גרוס
  • ½ כפית מרק עוף
  • פלפל שחור
  • 1 כוס מים
  • כוסברה קצוצה
  • שמן

אופן ההכנה לעוף עם שעועית לבנה:

  1. מחממים סיר רחב עם מעט שמן ומטגנים את הבצל עד להשחמה
  2. מוסיפים את השום ומטגנים עוד מספר שניות.
  3. מוסיפים כוס מים ורסק עגבניות ומערבבים היטב.
  4. מבשלים במשך 5 דקות ומוסיפים את העוף והשעועית הלבנה, מתבלים ומפזרים כוסברה
  5. מביאים לרתיחה, מעבירים ללהבה בנונית על אש נמוכה ומבשלים במשך כשעה

בהצלחה רבה ובתאבון

המתכון מאת: נועם זיגדון.

 

מתכון עוף שעועית

 

מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.

art

'בחדרי' גם ברשתות החברתיות - הצטרפו!

הוספת תגובה

לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות

תגובות

הוסיפו תגובה
{{ comment.number }}.
{{ comment.date_parsed }}
הגב לתגובה זו
{{ reply.date_parsed }}