כ' חשון התשפ"ה
21.11.2024
מנה מושלמת

מתכון לעוף בתנור עם קולה ודבש

ארוחת צהריים מעניינת ומוצלחת עם חלקי עוף ותפוחי אדמה הנאפים בתנור ברוטב עסיסי המורכב מקולה, דבש, קטשופ ומגוון תבלינים משובחים, יעניקו את המנה המושלמת לארוחה יוקרתית יותר

מתכון לעוף בתנור עם קולה ודבש
עוף בתנור עם קולה ודבש צילום: נועם זיגדון

מתכון לעוף בתנור עם קולה ודבש

המצרכים לעוף בתנור עם קולה ודבש:

כוס מדידה חד פעמית חמה

  • 1 עוף שלם / כרעיים
  • תפוחי אדמה חתוכים לחצאים / רבעים

לרוטב:

  • 1 כוס קולה
  • 1/2 כוס דבש
  • 3 שיני שום כתוש
  • 3 כפות קטשופ
  • ½ כף פפריקה מתוקה
  • ¼ כף מלח
  • ¼ כפית פלפל שחור גרוס
  • 1 כפית כמון
  • מעט אגוז מוסקט
  • ¼ כפית שאטה גרוס

אופן ההכנה לעוף בתנור עם קולה ודבש:

  1. בקערה מכניסים את כל המצרכים לרוטב ומערבבים היטב.
  2. שמים את חלקי העוף ותפוחי האדמה בתבנית ומעליהם יוצקים את המרינדה
  3. מכניסים לתנור שחומם מראש ל - 200° ואופים במשך כשעה ורבע

בהצלחה רבה ובתאבון

המתכון מאת: נועם זיגדון

מתכון עוף תפוחי אדמה בתנור דבש קולה

 

מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.

art

'בחדרי' גם ברשתות החברתיות - הצטרפו!

הוספת תגובה

לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות

תגובות

הוסיפו תגובה
{{ comment.number }}.
{{ comment.date_parsed }}
הגב לתגובה זו
{{ reply.date_parsed }}