טעים ומוצלח
מתכון לקציצות בשר ברוטב אורגנו
קציצות בשר מיוחדות ומלאות טעם המתבשלות ברוטב אדום בשילוב של אורגנו ומגוון תבליני הבית יוצרים מנה טעימה ומוצלחת המתאימה במיוחד לארוחת הצהריים
- נועם זיגדון
- כ"ד אב התשפ"א
קציצות בשר ברוטב אורגנו צילום: נועם זיגדון
מתכון לקציצות בשר ברוטב אורגנו
המצרכים לקציצות בשר ברוטב אורגנו:
לקציצות:
- 1 ק"ג בשר טחון
- 2 בצלים קצוצים דק
- 1/2 חבילה פטרוזיליה
- פלפל שחור
- מלח
לרוטב:
- 3 כפות רסק עגבניות
- 1/2 ראש שום
- פפריקה חריפה
- 1/2 כף מרק עוף
- פלפל שחור
- אורגנו
- מלח
- מים
- שמן
אופן ההכנה לקציצות בשר ברוטב אורגנו:
- מחממים סיר עם מעט שמן ומוסיפים את הרסק וכוס מים, מערבבים היטב, מוסיפים את השום והתבלינים, מערבבים ומביאים לרתיחה, מנמיכים את האש ומבשלים כ15 דקות. ( יש להוסיף מים במידת הצורך, המרקם צריך להיות כמו רוטב ספגטי)
- בקערה מערבבים היטב את הבשר עם הפטרוזיליה והבצל, מתבלים ומערבבים היטב.
- יוצרים כדורים ומכניסים לסיר עם הרוטב.
- מוסיפים מים ומביאים לרתיחה מנמיכים את האש ומבשלים כ-40 דקות עד לבישול הקציצות.
- מגישים לצד אורז לבן או כל מה שאוהבים.
בהצלחה רבה ובתאבון
המתכון מאת: נועם זיגדון
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות