כ"ז חשון התשפ"ה
28.11.2024

אלישבע גליקסברג מציגה: אירוח סתווי • לייף סטייל

במקום ללקט בחוץ את השלכת, ניתן להביא אותה אל השולחן, בשלל צבעים וניחוחות • בכתבה שלפניכם, ראשונה מתוך סידרת כתבות לייף סטייל, מדגימה אלישבע גליקסברג, מנהלת 'יופי של אירוע' - חברת הפקות ובית ספר לעיצוב אירועים, אירוח של מאפה ומשקה חם בניחוח סתווי

אלישבע גליקסברג מציגה: אירוח סתווי • לייף סטייל
יעקב נחומי

החגים חלפו והביאו עימם את עונת הסתיו. מסתבר, שגם בימים בהם השירות המטאורולוגי מעיד אחרת, ניתן עדיין לשאוב השראה ממוטיבים ומניפות הצבעים של מבשרי הסתיו. שילובם במרחב המחיה הפרטי - עריכות שולחן וסטיילינג לחלל הבית - יוסיף מימד משודרג אפילו באירוח ספונטני.

במקום ללקט בחוץ את השלכת, אתם מוזמנים להביא אותה אל השולחן בשלל צבעים וניחוחות. בכתבה שלפניכם, ראשונה מתוך סידרת כתבות לייף סטייל, מדגימה אלישבע גליקסברג, מנהלת 'יופי של אירוע' - חברת הפקות ובית ספר לעיצוב אירועים, אירוח של מאפה ומשקה חם בניחוח סתווי.

לצבעים יש יכולת אנרגטית מדהימה להכתיב אווירה. מכיוון שהעין קולטת דבר ראשון את הצבעים ורק לאחר מכן צורות וטקסטים, נודעת חשיבות רבה לבחירת צבעי האירוח, שיצבעו גם את האווירה.
באירוח הנוכחי שולטת מניפת צבעי השלכת, הבאה לידי ביטוי בטקסטיל כלי עריכה ופרחים.

פריים מלא של העריכה:


טקסטיל:

מפת סאטן חום כהה, מדוגמת בעלים בעלי גימור מאט.
מפיות סאטן בצבע זהה בצורת קונוס.
מאסטר פִּיס)מרכז השולחן):
שלוש סלסילות סקיי ,המיועדות במקור לאיחסון מגזינים וניירת

פרחים:
קוקטייל פרחים וירק, ללא התעסקות יתר בשזירה אומנותית,כדי להעצים את תחושת הטבע, כאילו נקטפו עכשיו מן השדה היישר לסלסילה.

• שמות הפרחים: ליזיאנטוס, חרצית, חרצית שדה,סטאר שורש.
• שמות עלי הירק: אקליפטוס מקור, שרך.

אווירה:
נרונים

כלי עריכה:
צלחות מרובעות, קו גאומטרי נקי.

פריטי עיצוב משלים:
חלוקי נחל
קיטומי וורדים
מקלות קינמון


מבט מלמעלה על העריכה המינימלית, אך מוקפדת.


מכל זווית צילום ניתן לראות את הקשר שבין מניפת הצבעים לקונספט האירוח.

קיטום של ורד בצבע עלה שלכת, מהווה כתם צבע חם במינון מדויק, המתמזג עם שאר הפרמטרים שבעריכה.


הקו הנקי הוא הקו המנצח בעריכה העכשווית. מחקרים בינלאומיים מוכיחים, כי האורחים זוכרים בסופו של דבר כיצד היתה ערוכה הצלחת האישית שלהם. חשוב לדעת זאת בעת תיכנון חלל האירוח. במקום להשקיע אנרגיות בחלקים בלתי פעילים, פשוט להתמקד באירוח שישדר נימה אישית. אין הזדמנות שניה לרושם הראשוני.


בשם חופש האומנות, ניתן לשחק עם הסכו"ם בְּמָנָח מקורי ובלבד שלא יחרוג מקו העריכה.


טיפ לתוספת אווירה: למלא מרקית בחלוקי נחל ולשלב במרכזה נרונית חימום.


טיפ לשידרוג חליטת התה: להוסיף קוביות תפוח עץ זן "סמיט" ומקל קינמון. מה שבטוח, שהתה הארומתי הזה לא ישכח כל כך מהר.


קוקטייל פרחי שדה, בשלוש סלסילות עור, מעצימים את תחושת הטבע.


שילוב מושכל בין העריכה הגאומטרית למירקמים וטקסטורות.


אז תתכבדו, בתאבון!
תורה

art

'בחדרי' גם ברשתות החברתיות - הצטרפו!

הוספת תגובה

לכתבה זו התפרסמו 12 תגובות

תגובות

הוסיפו תגובה
{{ comment.number }}.
{{ comment.date_parsed }}
הגב לתגובה זו
{{ reply.date_parsed }}