כך תכינו אותן בצורה סימטרית
מתכון לעוגיות קצף שושנים אהובות ומצלחות
מתכון מוצלח לעוגיות שושנים אהובות, העוגיות שהרבה מבקשים לדעת כיצד מכינים אותן ומה הסוד לחיתוך המוצלח של השושנים, כך תוכלו להכין אותן בקלי קלות
- נועם זיגדון
- כ"ח תמוז התשפ"א
עוגיות קצף שושנים צילום: נועם זיגדון
מתכון לעוגיות קצף שושנים
המצרכים לעוגיות קצף שושנים:
לבצק:
- 5 חלמונים מביצים בגודל L
- 2 אבקת אפיה
- 2 סוכר וניל
- 50 מ"ל (בקבוק) תמצית רום
- 50 מ"ל מים (ניתן למלא את הבקבוק של הרום אחרי שהתרוקן)
- 2 מרגרינה רכה
- 750 גרם קמח ( 4+3/4 כוסות )
למילוי:
- 5 חלבונים
- 1-1/2 כוסות סוכר
- 1 חב' אינסטנט פודינג וניל
אופן ההכנה לעוגיות קצף שושנים:
הכנת מילוי:
- בקערה, מקציפים את החלבונים עם הסוכר עד לקבלת קצף יציב
- ומוסיפים חבילת אינסטנט פודינג וניל, מקציפים עד לקבלת קרם טוב.
הכנת העוגיות:
- בקערה, מכניסים את כל מרכיבי הבצק ולשים היטב עד לאיחוד
- מחלקים את הבצק ל-6 כדורים
- מרדדים כל כדור לעלה דק, מורחים מהקצפת ומגלגלים לרולדה
- מקפיאים את הרולדה כשעה וחצי
- ולאח"מ פורסים לפרוסות בעובי 2 ס"מ
- מניחים כל עוגייה בתבנית מרופדת בנייר אפייה, מפזרים סוכריות צבעוניות או כל מה שאוהבים ומכניסים לתנור שחומם מראש על-180° ואופים עד להזהבה.
- בוזקים אבקת סוכר ומגישים.
בהצלחה רבה ובתאבון
המתכון מאת: נועם זיגדון
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות