קריספי וטעים במיוחד
מתכון ממכר לכרסומיות גבינה – מקלות לחם חלביים
מקלות לחם קריספיים ברמות וטעימים במיוחד, מתכון קל להכנה שמתאים לערב חגיגי חלבי או כשמתחשק להפתיע עם ארוחת ערב טעימה וממכרת
כרסומיות גבינה – מקלות לחם חלביים צילום: שולמית שחר
מתכון ממכר לכרסומיות גבינה – מקלות לחם חלביים / מאת: שחר שולמית
המצרכים לכרסומיות גבינה – מקלות לחם חלביים:
- 1 ביצה גודל לארג'
- 200 מ"ל שמן
- 90 מ"ל חלב
- 1 כפית מלח
- 100 גרם גבינת צ'ידר מגורדת
- 100 גרם גבינת פטאקי מגורדת
- 1/2 חבילת פטרוזיליה קצוצה
- 10 גרם אבקת אפיה
- 550 גרם קמח
אופן ההכנה לכרסומיות גבינה – מקלות לחם חלביים:
- שמים בקערה גדולה את כל המצרכים מלבד הקמח ומערבבים
- מוסיפים את הקמח ולשים לבצק אחיד ונעים לעבודה
- שוקלים מהבצק יחידות של 15 גרם ומגלגלים כל יחידה לגליל באורך של כ10 סנטימטר
- שמים במחבת טפלון 2 סנטימטר של שמן ומחממים אותו ומניחים בו את גלילי הבצק לא לפני שהשמן חם (אפשר להצמיד זה לא נדבק)
- מנמיכים את להבת הגז לאורך כל הטיגון והופכים את המקלות שיטוגנו מכל הצדדים
- מעבירים את המקלות לנייר סופג ומשם לקערה ומתחילים לכרסם
- יוצא קריספי מבחוץ ופריך מבפנים.
בהצלחה רבה ובתאבון
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו התפרסמו 1 תגובות