כ' חשון התשפ"ה
21.11.2024
קריספי וטעים במיוחד

מתכון ממכר לכרסומיות גבינה – מקלות לחם חלביים

מקלות לחם קריספיים ברמות וטעימים במיוחד, מתכון קל להכנה שמתאים לערב חגיגי חלבי או כשמתחשק להפתיע עם ארוחת ערב טעימה וממכרת

מתכון ממכר לכרסומיות גבינה – מקלות לחם חלביים
כרסומיות גבינה – מקלות לחם חלביים צילום: שולמית שחר

מתכון ממכר לכרסומיות גבינה – מקלות לחם חלביים / מאת: שחר שולמית

המצרכים לכרסומיות גבינה – מקלות לחם חלביים:

  • 1 ביצה גודל לארג'
  • 200 מ"ל שמן
  • 90 מ"ל חלב
  • 1 כפית מלח
  • 100 גרם גבינת צ'ידר מגורדת
  • 100 גרם גבינת פטאקי מגורדת
  • 1/2 חבילת פטרוזיליה קצוצה
  • 10 גרם אבקת אפיה
  • 550 גרם קמח

אופן ההכנה לכרסומיות גבינה – מקלות לחם חלביים:

  1. שמים בקערה גדולה את כל המצרכים מלבד הקמח ומערבבים
  2. מוסיפים את הקמח ולשים לבצק אחיד ונעים לעבודה
  3. שוקלים מהבצק יחידות של 15 גרם ומגלגלים כל יחידה לגליל באורך של כ10 סנטימטר
  4. שמים במחבת טפלון 2 סנטימטר של שמן ומחממים אותו ומניחים בו את גלילי הבצק לא לפני שהשמן חם (אפשר להצמיד זה לא נדבק)
  5. מנמיכים את להבת הגז לאורך כל הטיגון והופכים את המקלות שיטוגנו מכל הצדדים
  6. מעבירים את המקלות לנייר סופג ומשם לקערה ומתחילים לכרסם
  7. יוצא קריספי מבחוץ ופריך מבפנים.

בהצלחה רבה ובתאבון

מתכון לחם מקלות גבינה חלבי

 

מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.

art

'בחדרי' גם ברשתות החברתיות - הצטרפו!

הוספת תגובה

לכתבה זו התפרסמו 1 תגובות

תגובות

הוסיפו תגובה
{{ comment.number }}.
{{ comment.date_parsed }}
הגב לתגובה זו
{{ reply.date_parsed }}