מתכון לפשטידת קישואים ועשבי תיבול בציפוי שומשום וטבעות בצל
פשטידה מלאה במגוון טעמים, שילוב הקישואים המגורדים עם תפוחי האדמה ומגוון עשבי התיבול, בציפוי של שומשום וטבעות בצל יוצרים את הטעם הנפלא לפשטידה מוצלחת ומיוחדת
- חני לוין
- כ"ד תמוז התשפ"א
פשטידת קישואים ועשבי תיבול בציפוי שומשום וטבעות בצל צילום: עליזה עליון
מתכון לפשטידת קישואים ועשבי תיבול בציפוי שומשום וטבעות בצל
מצרכים לפשטידת קישואים ועשבי תיבול בציפוי שומשום וטבעות בצל:
- 5 קישואים מקולפים, מגורדים ומסוננים מנוזלים
- 4 ביצים גדולות
- 1 תפו"א גדול מבושל ומגורד
- 1 כוס קמח תופח
- 1 שן שום קצוצה
- 1 גזר מגורד
- 1 בצל מגורד וסחוט
- 1 בצל מטוגן
- 1 כוס עשביי תיבול: פטרוזיליה, שמיר כוסברה, עירית, בצל ירוק, או כל מה שיש בבית
- תבלינים: מלח, פלפל שחור, כורכום, אגוז מוסקט, 1 כפית מרק עוף
אופן ההכנה לפשטידת קישואים ועשבי תיבול בציפוי שומשום וטבעות בצל:
- בקערה מערבבים הייטב את כל המצרכים עד לאיחוד
- משמנים תבנית בינונית ומפזרים מעט פירורי לחם שהפשטידה תהיה קריספית ולא תדבק
- שופכים את תערובת הקישואים ועשבי התיבול לתבנית ומשטחים
- ניתן לפזר מעל שומשום ורצועות בצל לשיפור הפשטידה
- מכניסים לתנור שחומם מראש על 180 מעלות ואופים במשך כ45 דקות . עד לקבלת צבע שחום ויפה.
בהצלחה רבה ובתיאבון
המתכון מאת: עליזה עליון
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות