כ' חשון התשפ"ה
21.11.2024
לאירוח חלבי

מתכון לעוגת קרמשניט יוקרתית

העוגה המוצלחת והאהובה על כולם, עוגת קרמשניט המורכבת משכבות של בצק עלים כאשר ביניהם מזולף קרם שמנת משובח וטעים במיוחד, מתאימה לאירוח חלבי או כקינוח בסעודה שלישית

מתכון לעוגת קרמשניט יוקרתית
עוגת קרמשניט יוקרתית צילום: מירב מלכה

מתכון לעוגת קרמשניט יוקרתית / מאת: מירב מלכה

המצרכים לעוגת קרמשניט יוקרתית:

לשכבת הבצק:

  • בצק עלים מופשר

למילוי:

  • 500 מ"ל שמנת מתוקה / שמנת צמחית לפרווה
  • 4 כפות אינסטנט פודינג וניל
  • 1/2 כוס חלב במידה ומכינים חלבי (לפרווה פשוט משמיטים את החלב)
  • 3 כפות סוכר
  • 6 כפות גבינת נפוליון

אופן ההכנה לעוגת קרמשניט יוקרתית:

הכנת שכבת הבצק:

  1. את בצק העלים חותכים לריבועים או למלבנים
  2. מורחים על הריבועים מים ואבקת סוכר ומניחים על תבנית מרופדת בנייר אפייה,
  3. מניחים עליהם תבנית נוספת באותו הגודל ומוחצים, כך הבצק יהיה בין שני תבניות ולא יתפח מידי.

הכנת המילוי:

  1. מקציפים את השמנת המתוקה עם הסוכר, הפודינג והחלב עד לקבלת קצף יציב, מוסיפים בערבוב איטי את הגבינה ומערבבים באיטיות עד לאיחוד.
  2. מניחים מלבן בצק עלים ומעליו מורחים מהקרם, מעל מניחים שוב בצק עלים ומעל שוב קרם ומסיימים בבצק עלים.
  3. מפזרים אבקת סוכר מלמעלה וניתן לזלף צורות יפות מהקרם לקישוט.
  4. מניחים חצאי תותים או כל מה שאוהבים והקינוח מושלם.

בהצלחה רבה ובתאבון

עוגה קרמשניט בצק עלים

 

מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.

art

'בחדרי' גם ברשתות החברתיות - הצטרפו!

הוספת תגובה

לכתבה זו התפרסמו 2 תגובות

תגובות

הוסיפו תגובה
{{ comment.number }}.
{{ comment.date_parsed }}
הגב לתגובה זו
{{ reply.date_parsed }}