קל הכנה
מתכון לקיגל תפוחי אדמה מוצלח ומלא טעם
קיגל / קוגל, המאכל האהוב בימי חמישי, שישי ובעיקר בשבת, מתכון קל להכנה, משובח ומלא טעם לפשטידת תפוחי אדמה מוצלחת, מתאימה כהגשה בשבת בבוקר או לסעודה שלישית לצד סלט ירקות עשיר
- נועם זיגדון
- כ"ב תמוז התשפ"א
- 6 תגובות
קיגל תפוחי אדמה צילום: נועם זיגדון
מתכון לקיגל תפוחי אדמה מוצלח ומלא טעם
המצרכים מתכון לקיגל תפוחי אדמה מוצלח ומלא טעם:
- 1.3 ק"ג תפוחי אדמה
- 2 בצלים גדולים
- 2 כפות גדושות קמח
- 1 אבקת אפיה
- 6 ביצים L
- ¼ כוס שמן
- 1 כפית פלפל שחור
- 1 כף שטוחה מלח
אופן ההכנה לקיגל תפוחי אדמה מוצלח ומלא טעם:
- בקערה, מגרדים בפומפיה גסה את תפוחי האדמה והבצל
- מוסיפים את הקמח, האבקת האפייה, השמן והתבלינים ומערבבים היטב לאיחוד.
- טורפים את הביצים, מוסיפים לתערובת תפוחי האדמה ומערבבים היטב
- מחממים סיר שמתאים לתנור עם ¼ כוס שמן
- שופכים את התערובת לתוך הסיר ומבשלים על הגז עד לקבלת גוון שחום בקצוות
- מכבים את האש ומכניסים לתנור שחומם מראש על 180° ואופים במשך כ-40 דקות עד להתייצבות.
בהצלחה רבה ובתאבון
המתכון מאת: נועם זיגדון
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו התפרסמו 6 תגובות