כ' חשון התשפ"ה
21.11.2024

מתכון לקבביות בשר עם עלי נענע וירק קצוץ

מתכון משובח לקבביות בשר ירק קצוץ בשילוב עלי נענע ומגוון תבליני הבית, מתאים כתוספת למנה עיקרית בערב שבת או לארוחת צהרים בשרית ומוצלחת

מתכון לקבביות בשר עם עלי נענע וירק קצוץ
קבביות בשר עם עלי נענע וירק קצוץ צילום: נועם זיגדון

מתכון לקבביות בשר עם עלי נענע וירק קצוץ

המצרכים לקבביות בשר עם עלי נענע וירק קצוץ:

  • 1 ק"ג בשר טחון
  • 2 בצלים קצוצים דק
  • צרור פיטרוזליה קצוצה דק
  • צרור שמיר קצוץ דק
  • חופן עלי נענע קצוצה
  • 1 ביצה
  • תבלין לגריל עוף
  • פלפל שחור
  • כמון
  • מלח
  • שמן

אופן ההכנה לקבביות בשר עם עלי נענע וירק קצוץ:

  1. בקערה, מערבבים היטב את כל המצרכים עד לקבלת עיסה אחידה
  2. מכדררים לכדורים קטנים ומסדרים בתבנית אפיה
  3. מערבבים בקערית נפרדת 2 כפות שמן עם חצי כף פפריקה ומורחים את הקבביות.
  4. מכניסים לתנור שחומם מראש על 200° ואופים במשך כחצי שעה

בהצלחה רבה ובתאבון

המתכון מאת: נועם זיגדון

מתכון קבבים ירק

 

מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.

art

'בחדרי' גם ברשתות החברתיות - הצטרפו!

הוספת תגובה

לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות

תגובות

הוסיפו תגובה
{{ comment.number }}.
{{ comment.date_parsed }}
הגב לתגובה זו
{{ reply.date_parsed }}