כ' חשון התשפ"ה
21.11.2024

מתכון לעוגת שיפון מוצלחת

עוגה אוורירית ומצוינת לממהרים, עוגה פשוטה ואותנטית אך מוצלחת וטעימה שלא יפסיקו לנשנש, מתאימה כקינוח לצהריי שבתות הקיץ הארוכות

מתכון לעוגת שיפון מוצלחת
עוגת שיפון צילום: נועם זיגדון

מתכון לעוגת שיפון מוצלחת

המצרכים לעוגת שיפון מוצלחת:

  • 4 ביצים
  • 1.5 כוסות סוכר
  • 1/2 כוס שמן
  • 1 כוס מיץ תפוזים
  • 2 כוסות קמח
  • 1 אפיה

אופן ההכנה לעוגת שיפון מוצלחת:

  1. מפרידים את הביצים לחלבונים וחלמונים
  2. מקציפים את החלבונים עם 1/2 כוס סוכר עד לקבלת קצף חציף
  3. לחלמונים מוסיפים לפי הסדר: אבקת אפיה, 1 כוס סוכר, שמן, מיץ תפוזים וקמח ומערבבים היטב לאיחוד.
  4. מוסיפים את הקצף ומערבבים באיטיות בתנועות קיפול.
  5. מכניסים לתנור שחומם מראש על -180° למשך כ- 45 דקות.

בהצלחה רבה ובתאבון

המתכון מאת: נועם זיגדון

מתכון עוגה עוגת טורט

 

מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.

art

'בחדרי' גם ברשתות החברתיות - הצטרפו!

הוספת תגובה

לכתבה זו התפרסמו 4 תגובות

תגובות

הוסיפו תגובה
{{ comment.number }}.
{{ comment.date_parsed }}
הגב לתגובה זו
{{ reply.date_parsed }}