לשבתות הקיץ הארוכות
מתכון ללפתן פירות - קומפוט
קינוח ססגוני ומרענן במיוחד לפתן פירות - קומפוט מוצלח וטעים, מתאים במיוחד לשבתות הקיץ הארוכות כשמתחשק לאכול משהו מתוק וקריר בצהריים
- חני לוין
- כ"א תמוז התשפ"א
לפתן פירות קומפוט צילום: נועם זיגדון
מתכון ללפתן פירות - קומפוט
המצרכים ללפתן פירות - קומפוט:
כוס חד פעמית חמה
6 כוסות פירות חתוכים (שזיפים ענבים נקטרינה אגסים תפוחים...)
1 כוס סוכר
½2 כוסות מים
1 אינסטנט פודינג וניל
1 כף שטוחה קורנפלור + ½ כוס מים
1 מקל קינמון
1 כפית תמצית וניל
אופן ההכנה ללפתן פירות - קומפוט:
בסיר, מכניסים את הסוכר והפירות ומבשלים במשך כ-10 דקות עד שהסוכר נמס והפירות מפרישים נוזלים
מוסיפים את הקינמון, הוניל, המים והאינסטנט פודינג וניל
ממיסים את הקורנפלור עם ½ כוס מים ומוסיפים לסיר, מערבבים היטב, מביאים לרתיחה ומכבים את האש.
מצננים היטב ומעבירים לכוסיות יפות.
שומרים בקירור עד להגשה.
בהצלחה רבה ובתאבון
המתכון מאת: נועם זיגדון
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות