ללא ביצים
מתכון לעוגת בננות שקדים ושוקולד
עוגה מוצלחת ללא ביצים משולבת בבננות, מייפל, נס קפה ושיבולת שעול בתוספת שוקולד מריר ומקלות שקדים, יוצרים עוגת בננות מושלמת וטעימה במיוחד
- שולמית שחר
- כ"א תמוז התשפ"א
עוגת בננות שקדים ושוקולד צילום: שולמית שחר
מתכון לעוגת בננות שקדים ושוקולד / מאת: שחר שולמית
המצרכים לעוגת בננות שקדים ושוקולד:
מידות אוניברסליות
לעוגה:
- 4 בננות (400 גרם)
- 1 כפית תמצית וניל (או סוכר וניל)
- 50 גרם שמן (1/4 כוס)
- 200 גרם מייפל (1/2 כוס)
- 1 כף קפה נמס מומס ב2 כפות מים רותחים
- 180 גרם שיבולת שועל (2 כוסות)
- 1 שקית אבקת אפיה (10 גרם)
- 1/2 כוס שוקולד מריר קצוץ
- 1/2 כוס מקלות שקדים
אופן ההכנה לעוגת בננות שקדים ושוקולד:
- טוחנים את שבולת השועל במעבד מזון 90% טחינה
- מועכים את הבננות בקערה ומוסיפים את כל המצרכים הרטובים ומערבבים
- מוסיפים את החומרים היבשים ומערבבים
- ולבסוף מוסיפים את השוקולד והשקדים
- משמנים ומקמחים תבנית סיליקון ויוצקים לתוכה את המסה
- מחממים תנור ל160 מעלות ומכניסים את התבנית לאפיה של כ45 דקות
- מצננים את העוגה היטב לפני שמחלצים אותה
בהצלחה רבה ובתאבון
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות