ב' כסלו התשפ"ה
03.12.2024
מנה עסיסית ומוצלחת

מתכון לתפוח אדמה בתנור ברוטב תפוזים

ארוחת צהריים מהירה וקלילה, מתאימה כתוספת לצד חלקי עוף צלויים, בשר או כל מה שאוהבים, פרוסות תפוחי האדמה ברוטב תפוזים, יעניק לכם מנה עסיסית ומוצלחת

מתכון לתפוח אדמה בתנור ברוטב תפוזים
תפוח אדמה בתנור ברוטב תפוזים צילום: נועם זיגדון

מתכון לתפוח אדמה בתנור ברוטב תפוזים

המצרכים לתפוח אדמה בתנור ברוטב תפוזים:

  • 5-6 תפוחי אדמה פרוסים לעיגולים
  • 1 כוס מיץ תפוזים
  • 2 כפות מיונז
  • 1/2 כף פפריקה מתוקה
  • 3 שיני שום כתוש
  • 1/2 כוס שמן
  • חוויג' למרק
  • כורכום
  • כמון
  • מלח

אופן ההכנה לתפוח אדמה בתנור ברוטב תפוזים:

  1. בקערה, מערבבים היטב את כל המצרכים עד לקבלת קוטב אחיד.
  2. מסדרים את פרוסות תפוחי האדמה (אפשר עם או בלי הקליפה)
  3. יוצקים את הרוטב עליהם ומכסים בנייר כסף
  4. אופים ב- 180 מעלות למשך כ- 45 דקות
  5. מסירים את הכיסוי ואופים  במשך 10 דקות לקבלת גוון שחום

בהצלחה רבה ובתאבון

המתכון מאת: נועם זיגדון

מתכון ארוחת צהריים תפוחי אדמה רוטב תפוזים

 

מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.

art

'בחדרי' גם ברשתות החברתיות - הצטרפו!

הוספת תגובה

לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות

תגובות

הוסיפו תגובה
{{ comment.number }}.
{{ comment.date_parsed }}
הגב לתגובה זו
{{ reply.date_parsed }}