כזה עוד לא טעמתם
מתכון לקממבר עטופה בבצק עלים
בצק עלים פריך עוטף גבינת קממבר חמה בדבש ושקדים • כזה עוד לא טעמתם. באחריות
- בחדרי בשיתוף רמי לוי
- י"ז תמוז התשפ"א
- 1 תגובות
גבינת קממבר צילום: יח"צ
זמן הכנה: 20 דקות
רשימת מצרכים:
1 גבינת קממבר
1/2 חבילה בצק עלים של המותג
עלי טימין טריים
כף סילאן
1 כפית שום כתוש
4 כפות שמן זית
1 כפית מלח גס
לציפוי:
- 1.חלמון ביצה מהול בכף שמן זית
- 2.שומשום שחור ושומשום לבן
- 3.גבעולי טימין טרי
ההכנה:
- 1.מערבבים יחד את הסילאן, עלי הטימין ומלח עוטפים את הגבינה מכל צדדיה
- 2.חותכים קוביית בצק עלים ועוטפים את גבינת הקממבר.
- 3.יוצרים "ארובה" ליציאת אדים במרכז הבצק.
- 4.עם שאריות הבצק יוצרים קישוטים , מברישים את הבצק בחלמון הטרוף, מקשטים בשומשום מלח גס וענפי טימין.
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו התפרסמו 1 תגובות