ליציאת הצום
מתכון לסלט עדשים עם קוביות בטטה ופיצוחים
מתכון מצוין לאחר פתיחת הצום, סלט עשיר בוויטמינים ומלא בכל טוב, שילוב העדשים עם הבצל הקצוץ קוביות הבטטה המטוגנות, הצנוברים, החמוציות, הירק הקצוץ והפיצוחים יוצרים יחד סלט עשיר ומלא עניין
- חני לוין
- י"ז תמוז התשפ"א
סלט עדשים עם קוביות בטטה ופיצוחים צילום: מירב מלכה
מתכון לסלט עדשים בטטות ופיצוחים / מאת: מירב מלכה
המצרכים לסלט עדשים בטטות ופיצוחים:
- 2 כוסות עדשים
- 1 בצל קצוץ
- 1 בטטה חתוכה לקוביות
- 2 כפות צנוברים
- 2 כפות שקדים פרוסים
- חופן פקאנים
- חופן אגוזים
- 3 כפות חמוציות
- מעט כוסברה קצוצה
- 3 כפות סילאן
- 1 כף שמן זית
- מעט מלח
- פלפל שחור
- 1 לימון סחוט
אופן ההכנה לסלט עדשים בטטות ופיצוחים:
- בסיר עם מים רותחים מכניסים את עדשים ומבשלים עד לריכוך ומסננים היטב.
- מחממים מחבת עם שמן ומטגנים את הבצל וקוביות הבטטה עד להשחמה יפה.
- מעבירים לקערה עם נייר סופג.
- בקערה נפרדת מכניסים את העדשים הרכות מעליהם שמים את קוביות הבטטה והבצל המטוגן ומוסיפים את הצנוברים, השקדים, הפקאנים, האגוזים, החמוציות ומעט כוסברה קצוצה
- מתבלים בסילאן, שמן זית, מעט מלח, פלפל שחור ולימון ומערבבים היטב לאיחוד.
בהצלחה רבה ובתאבון
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות