בשני צבעים
מטורף: ככה עושים את עוגת הרולדה המדהימה הזו • צפו
את העוגה הזו כולנו משתוקקים לדעת כיצד יוצרים את צורות השוקולד הנפלאות ללא ערבוב הצבעים, השפית והקונדיטורית נועם זיגדון מסבירה כיצד עושים אותה בצורה הכי פשוטה וקלה • צפו
- נועם זיגדון
- ח' תמוז התשפ"א
עוגת רולדה צילום: נועם זיגדון
מתכון לרולדה בשני צבעים
המצרכים לרולדה בשני צבעים:
- 4 ביצים L
- 2 כפות שמן
- 3/4 כוס סוכר
- תמצית וניל
- 3/4 כוס קמח
לקרם:
- 1 שמנת מתוקה/צימחית
- אינסטנט פודינג (בכל טעם אהוב)
- 2 כפות סוכר
- 1/2 כוס חלב/מים
אופן ההכנה לרולדה בשני צבעים:
- מפרידים את הביצים לחלמונים וחלבונים
- לחלמונים מוסיפים את השמן, תמצית הווניל ו-1/4 כוס סוכר
- מקציפים את החלבונים עם 1/2 כוס סוכר לקצב יציב
- מקפלים את החלבונים והחלמונים ומוסיפים בהדרגה את הקמח
- מוציאים כוס מהקרם, מוסיפים לה כף קקאו, מערבבים בעדינות לאיחוד. מכניסים לשקית זילוף ומזלפים צורות של עיגולים על תבנית מרופדת בנייר אפיה, משרטטים חצאי עיגולים, שורה אחרי שורה ומכניסים לתנור שחומם מראש על 180 מעלות למשך 3-5 דקות להתייצבות
- מקררים ומורחים עליו את הבלילה הלבנה ( הקערה הראשונה עם הכמות הגדולה של הקרם הלבן )
- מכניסים לאפייה על 170° למשך 10-15 דקות.
- מוציאים מהתנור ומגלגלים את העוגה עם הנייר אפיה. מקררים היטב.
- בקערה, מקציפים את השמנת המתוקה/ הצימחית עם הפודינג, עד לקבלת קצף לבן מוסיפים את הסוכר והחלב / המים וממשיכים להקציף לקצף יציב.
- פותחים את הרולדה ומורחים את המילוי, מגלגלים יחד ומכניסים לקירור להתייצבות.
בהצלחה רבה ובתאבון
המתכון מאת: נועם זיגדון
רולדת שוקו וניל - נועם זיגדון
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות