עסיסית
מתכון לרולדת תפוחי אדמה במילוי תערובת בשר מנצחת
רולדה מוצלחת וטעימה במיוחד המורכבת מתפוחי אדמה מגורדים, קמח , ביצים וירק קצוץ, יוצרים פשטידת רולדה במילוי של תערובת בשר עסיסית ומלאה אנינות
- חני לוין
- ו' תמוז התשפ"א
רולדת תפוחי אדמה במילוי תערובת בשר צילום: אפרת ושדי
מתכון לרולדת תפוחי אדמה במילוי תערובת בשר
המצרכים לרולדת תפוחי אדמה במילוי תערובת בשר:
לרולדה:
- 3 תפו"א מגורדים
- 2 ביצים
- 2 כפות קמח
- ½ כפית מלח
- פלפל
- פטרוזיליה קצוצה לקישוט
לתערובת הבשר:
- 1 בצל קצוץ דק
- פלפל אדום/ירוק חתוך לקוביות,
- 400 גר' בשר טחון
- 1 כף רסק עגבניות
- ½ כפית מלח
- ¼ כפית פלפל שחור
- 1 כפית פפריקה מתוקה
- 1/2 כוס מים רותחים
אופן ההכנה לרולדת תפוחי אדמה במילוי תערובת בשר:
- בקערה מערבבים את כל מרכיבי הרולדה לעיסה אחת, משטחים על תבנית גדולה מרופדת בנייר אפייה וכניסים לתנור שחמום מראש על 180° למשך 25 דקות, עד להזהבה.
הכנת המלית:
- מחממים מחבת גדולה עם מעט שמן ומטגנים את הבצל עד להשחמה.
- מוסיפים את הפלפלים ומטגנים עוד מספר דקות, לאחמ"כ מוסיפים את הבשר, מתבלים, מערבבים היטב ומבשלים במשך רבע שעה.
- מניחים את התערובת על הרולדה המוכנה, מגלגלים ומכניסים לאפיה בתנור לעוד 15 דקות נוספות.
בהצלחה רבה ובתאבון.
המתכון מאת: אפרת ושדי
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות