פריכות וטעימות
מתכון לעוגיות חמאה בציפוי שוקולד והפתעות
מי לא אוהב עוגיות מעניינות, פריכות וטעימות, עוגיות החמאה הללו טבולות בשוקולד מומס ומצופות במגוון הפתעות נהדרות, יתנו לכם את המענה לנשנוש מתוק ומלא עניין
- חני לוין
- כ"ד סיון התשפ"א
עוגיות חמאה בציפוי שוקולד והפתעות צילום: תמרה בר מוחא
מתכון לעוגיות חמאה בציפוי שוקולד והפתעות
המצרכים לעוגיות חמאה בציפוי שוקולד והפתעות:
- 100 גרם חמאה מומסת (לפרווה להמיר במחמאה)
- 1/2 כוס סוכר
- 1/2 כפית תמצית וניל
- 1 ביצה
- 2 כוסות קמח
- 1 אבקת אפייה
- 1 כף חלב (לפרווה להמיר במיץ תפוזים)
לקישוט:
- שוקולד לבן / מריר / חלב – מומס
- קרוקנט אגוזים
- סוכריות צבעוניות
- קליקים וכו'
אופן ההכנה לעוגיות חמאה בציפוי שוקולד והפתעות:
- בקערה, מכניסים את החמאה ותמצית הוניל ומקציפים עד לקבלת מרקם שמנת, מוסיפים את הביצה ומערבבים ואיחוד, מוסיפים את הקמח ואבקת האפייה בניפוי פנימה, מוסיפים את החלב ומערבבים היטב עד לקבלת בצק.
- עוטפים את הבצק בניילון ומניחים בצד למשך כחצי שעה.
- מרדדים מלבן גדול וקורצים צורות.
- מניחים את העוגיות על תבנית מרופדת בנייר אפייה ומכניסים לתנור שחומם מראש על 180 מעלות למשך 15 עד 20 דקות או עד להזהבה יפה.
- מוציאים מהתנור ומצננים היטב.
- טובלים כל עוגייה בשוקולד המומס ומיד לאח"מ בתוספת הרצויה.
- מניחים על נייר אפייה ומכניסים להקפאה למשך 7 דקות עד להתקשות.
בהצלחה רבה ובתאבון
המתכון מאת: תמרה בר מוחא.
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות