מתכון לסלט חצילים מטוגנים ופלפלים ברוטב פיקנטי
מתכון שלא תפסיקו להכין סלט חצילים פיקנטי וטעים במיוחד עם מגוון תבלינים ורצועות של פלפל צהוב וירק קצוץ הנותנים את טעמם הנפלא לסלט שבתי ומוצלח
- חני לוין
- כ"ג סיון התשפ"א
סלט חצילים מטוגנים ופלפלים ברוטב פיקנטי צילום: חני לוין
מתכון לסלט חצילים מטוגנים ופלפלים ברוטב פיקנטי
המצרכים לסלט חצילים מטוגנים ופלפלים ברוטב פיקנטי:
- 1 חציל גדול חתוך לקוביות
- 2 שיני שום קצוצות
- 1/4 בצל קצוץ
- 1 פלפל צהוב חתוך לרצועות
- חופן כוסברה קצוצה
- 2 כפות גדושות רסק עגבניות
- 1/2 כוס מים
- מלח
- פלפל שחור
- פפריקה מתוקה
- תבלין על האש
- גריל עוף
- שומשום
אופן ההכנה לסלט חצילים מטוגנים ופלפלים ברוטב פיקנטי:
מטגנים את קוביות החציל בשמן עמוק עד להשחמה ומוציאים על נייר סופג.
מחממים מחבת עם שמן ומטגנים את הבצל עד להזהבה מוסיפים את השום ומטגנים עוד מספר שניות עד להשחמה של השום.
מוסיפים את רצועות הפלפל הצהוב ומטגנים עד להשחמה וריכוך של הפלפל.
מוסיפים את המים, הרסק, התבלינים והכוסברה ומערבבים היטב, מביאים לרתיחה ומנמיכים את האש, מוסיפים את קוביות החציל המטוגנות ומערבבים לאיחוד.
מכבים את האש ומעבירים לקופסא, מפזרים שומשום, מערבבים קלות ומצננים.
שומרים בקירור עד להגשה.
בהצלחה רבה ובתאבון.
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות