כ' חשון התשפ"ה
21.11.2024
טעם מושלם

מתכון לפרחי נוטלה ושמנת מדליקים

הגרסה היפה לכדורי השוקולד הסטנדרטיים שמפארת כל אירוע, מתכון מהיר, קל להכנה וללא אפיה, פרחי נוטלה ושמנת שיעניקו לכם את הטעם המושלם לקינוח מדליק

מתכון לפרחי נוטלה ושמנת מדליקים
פרחי נוטלה ושמנת מדליקים צילום: שולמית שחר

מתכון לפרחי נוטלה ושמנת מדליקים / מאת: שחר שולמית

המצרכים לפרחי נוטלה ושמנת מדליקים:

מידות אוניברסליות

יוצאים כ30 יחידות תלוי בגודל התבנית

  • 160 גרם שוקולד נוטלה
  • 160 גרם גבינת שמנת
  • 250 גרם ביסקוויטים בטעם שוקולד
  • 1/4 כוס קקאו
  • 1/2 כוס פקאן מסוכר גרוס
  • אגוזי בונדק שלמים וקלויים

אופן ההכנה לפרחי נוטלה ושמנת מדליקים:

  1. מרסקים במעבד מזון את הביסקוויטים
  2. שמים בקערה את הנוטלה וממיסים אותה מעט במיקרוגל כדי שתתרכך
  3. מוסיפים לקערה את שאר המצרכים מלבד אגוזי הבונדק ומערבבים היטב עד לאיחוד
  4. דוחסים מהמסה (חלק ועוד חלק לא גוש אחד כדי שכל החריצים ימולאו במסה) לתבנית הסיליקון ומטמינים בכל פרח אגוז בונדק מפלסים מקפיאים לפני חילוץ

בהצלחה רבה ובתאבון

המתכון מאת: שולמית שחר

מתכון כדורי שוקולד נוטלה

 

מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.

art

'בחדרי' גם ברשתות החברתיות - הצטרפו!

הוספת תגובה

לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות

תגובות

הוסיפו תגובה
{{ comment.number }}.
{{ comment.date_parsed }}
הגב לתגובה זו
{{ reply.date_parsed }}