לא תפסיקו לאכול
מתכון לקציצות דגים מטוגנות עם ירק קצוץ
נגמרו לכם הרעיונות לארוחת צהרים? קבלו מתכון פרווה לסעודה משביעה וטעימה במיוחד עם קציצות דגים המתובלות בטוב טעם וירק קצוץ, מטוגנות ומוגשות בליווי פלחיי לימון, מתאימות גם להגשה לצד פירה רך וטעים
- חני לוין
- י"ד סיון התשפ"א
קציצות דגים מטוגנות עם ירק קצוץ צילום: עליזה עליון
מתכון לקציצות דגים מטוגנות עם ירק קצוץ
זמן ההכנה: 20 דקות.
המצרכים לקציצות דגים מטוגנות עם ירק קצוץ:
- 1/2 ק"ג דג נסיכה טחון. אפשר לערבב עם מעט דג טונה או פילה
- 1 כוס כוסברה קצוצה
- חופן פטרוזילה קצוצה
- 1 בצל מגורד
- 2 שיניי שום קצוצות
- 2 כפות פירורי לחם
- 1 כפית פלפל שחור
- 1 כפית כורכום
- מעט כמון
- 1/2 כפית כוסברה טחונה יבשה
- מעט קימל טחון
- 1 כפית אבקת מרק עוף
- מעט מלח
- 1/4 כוס מים
אופן ההכנה לקציצות דגים מטוגנות עם ירק קצוץ:
- בקערה מכניסים את הדג הטחון ומערבבים היטב, לאח"מ מוסיפים את יתר המצרכים לפי הסדר ומערבבים היטב במשך 5 דקות עד לקבלת תערובת אחידה
- מחממים מחבת טפלון עם 4 כפות שמן ומנמיכים להבה
- יוצרים קציצות שטוחות ומטגנים משני הצדדים עד להשחמה יפה.
- להגיש בליווי פלחיי לימון
הערה: ניתן לקנות אצל כל קצב עיסת דגים טחונה מוכנה.
בהצלחה רבה ובתאבון.
המתכון מאת: עליזה עליון
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות