כ"א כסלו התשפ"ה
22.12.2024
טעימה ומהירת הכנה

מתכון לבראוניז שוקולדים בציפוי קוקוס מקורמל

עוגה קלילה ומהירה בטעם מיוחד, מתאימה כקינוח לכל ארוחה חלבית חגיגית, בראוניז שוקולדים משגעת בציפוי של קוקוס מקורמל שניתן להמיר בכל מה שאוהבים

מתכון לבראוניז שוקולדים בציפוי קוקוס מקורמל
בראוניז שוקולדים בציפוי קוקוס מקורמל צילום: שולמית שחר

מתכון לבראוניז שוקולדים בציפוי קוקוס מקורמל

זמן ההכנה: 50 דקות. זמן אפייה: 35 דקות.

המצרכים לבראוניז שוקולדים בציפוי קוקוס מקורמל:

מידות אוניברסליות

  • תבנית עגולה גודל 26 סנטימטר מרופדת בנייר אפיה
  • 200 גרם חמאה
  • 200 גרם שוקולד מריר
  • 4 ביצים גודל לארג'
  • 1 סוכר וניל
  • 2 כפות ליקר שוקולד
  • 1 כוס סוכר
  • קורט מלח
  • 1.5 כוסות קמח
  • 1 כוס פצפוצי שוקולד לבן

אופן ההכנה לבראוניז שוקולדים בציפוי קוקוס מקורמל:

  1. בקערה אחת ממיסים במיקרוגל את השוקולד המריר עם החמאה (2 דקות) ומערבבים לאיחוד
  2. בקערה נוספת מערבבים במטרפה ידנית את הביצים עם הסוכרים והליקר
  3. מאחדים את 2 הקערות ומוספים לבלילה את יתר המצרכים, מערבבים היטב עד לקבלת בלילה אחידה.
  4. יוצקים את המסה לתבנית ואופים בתנור שחומם מראש על170 מעלות בין 30 ל40 דקות
  5. מצננים ומחלצים בזהירות את העוגה מהתבנית.
  6. מפזרים קוקוס מקורמל או מקשטים כיד הדמיון.

בהצלחה רבה ובתאבון

המתכון מאת: שולמית שחר.

מתכון בראוניז שוקולד

 

מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.

art

'בחדרי' גם ברשתות החברתיות - הצטרפו!

הוספת תגובה

לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות

תגובות

הוסיפו תגובה
{{ comment.number }}.
{{ comment.date_parsed }}
הגב לתגובה זו
{{ reply.date_parsed }}