בקלי קלות
מתכון לקיש חלבי אישי בשלושה טעמים
אוהבים לעבוד כמה שפחות ולהכין מאכלים כמה שיותר טעימים? קבלו מתכון לקישים חלביים בשלושה טעמים, בטטה, תרד ופטריות בשמנת, הנאפים במאפינס על בצק פריך ויוצרים קיש אישי לכל סועד בקלי קלות ובפשטות
- חני לוין
- י"ב סיון התשפ"א
קיש חלבי אישי בשלושה טעמים צילום: ורד כהן
אופן הכנת הקישים. צילום: ורד כהן. מוזיקה: audionautixקיש במגוון טעמים - ורד כהן
מתכון לקיש חלבי אישי בשלושה טעמים
זמן ההכנה: 30 דקות. זמן אפייה: 25 דקות.
המצרכים לקיש חלבי אישי בשלושה טעמים:
- תבנית מאפינס ח"פ
- 3 ביצים
- מלח
- פלפל שחור
- 1 מיכל שמנת לבישול
- בצק פריך מלוח קנוי
- פטריות טריות קצוצות
- תרד קצוץ
- 1 בטטה מבושלת, קלופה וחתוכה לקוביות
אופן ההכנה לקיש חלבי אישי בשלושה טעמים:
- בקערה מכניסים את הביצים, המלח, פלפל שחור ושמנת לבישול וטוחנים בעזרת בלנדר יד עד לקבלת בלילה אחידה.
- פותחים את הבצק הפריך וחותכים ריבועים בגודל תבניות המאפינס.
- מניחים כל ריבוע בצק על צידי המאפינס וממלאים בתוך מהתרד הקצוץ / קוביות הבטטה / פטריות קצוצות.
- שופכים מלמעלה את בלילת השמנת ומכניסים לתנור שחומם מראש על 180 מעלות למשך 25 דקות או עד להשחמה יפה.
- מוציאים מהתנור ומתענגים.
בהצלחה רבה ובתאבון
המתכון מאת: ורד כהן.
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות