ארוחת צהריים מגוונת
מתכון לעוף עם קישואים פרוסים ולימון
מנה מכובדת וקלה להכנה, מתכון לעוף ברוטב של פרוסות קישואים המתובלים בלימון ומגוון תבלינים, יוצרים מנה טעימה וחמצמצה המוגשת לצד אורז לבן בוהק ונותנת את המענה לארוחת צהרים מוצלחת
- נועם זיגדון
- י"ב סיון התשפ"א
עוף עם קישואים פרוסים ולימון צילום: נועם זיגדון
מתכון לעוף עם קישואים פרוסים ולימון
זמן ההכנה: 90 דקות. זמן בישול: 75 דקות.
המצרכים לעוף עם קישואים פרוסים ולימון:
- 6 מנות עוף
- 4 קישואים פרוסים
- 1 בצל גדול קצוץ
- 5 שיני שום
- ½ לימון סחוט
- 2 גבעולים בצל ירוק
- צרור כוסברה קצוצה
- ½ 1 כוסות מים
- 1 כפית כורכום
- ½ כף מרק עוף
- פלפל שחור
- מלח
- שמן
אופן ההכנה לעוף עם קישואים פרוסים ולימון:
- מחממים סיר רחב עם ¼ כוס שמן ומטגנים את הבצל עד לשקיפות.
- מוסיפים את השום והכורכום ומטגנים במשך 2 דקות
- מכניסים את העופות ומטגנים משני צדדים
- מכניסים את הקישואים ומוסיפים כוס וחצי מים, מתבלים ומערבבים מעט.
- מפזרים כוסברה קצוצה ובצל ירוק קצוץ ומביאים לרתיחה
- מעבירים ללהבה בנונית, אש נמוכה ומבשלים במשך כשעה ורבע
- מגישים לצד אורז לבן או צהוב ומתענגים
בהצלחה רבה ובתאבון
המתכון מאת: נועם זיגדון
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות