מתכון לצלי כתף בתנור ברוטב ברווז וקוביות בצל
מנה עיקרית משובחת וחגיגית עם נתח בשר כתף מהיר הכנה וקליל, הנאפה בתנור עם רוטב ברווז, מגוון תבלינים וקוביות בצל, יוצרים פרוסות בשר משובחות ומלאות טעם
- יגאל אמדדי
- ט' סיון התשפ"א
צלי כתף בתנור ברוטב ברווז וקוביות בצל צילום: יגאל אמדדי
מתכון לצלי כתף בתנור ברוטב ברווז וקוביות בצל
זמן ההכנה: 4 שעות. זמן אפיה: 3.5 שעות.
מצרכים לצלי כתף בתנור ברוטב ברווז וקוביות בצל:
- נתח בשר מס' 5
- 1 כוס רוטב ברווז (רוטב שזיפים)
- 5 כפות אבקת מרק בצל
- 1/2 כפית אגוז מוסקט
- 1/2 כפית כמון
- 1/2 כוס מים
- 1 בצל גדול לקוביות
אופן ההכנה לצלי כתף בתנור ברוטב ברווז וקוביות בצל:
- בקערה, מערבבים היטב את כל המצרכים עד לקבלת תערובת אחידה.
- את נתח הבשר מכניסים לשקית קוקי כפולה ויוצקים את התערובת פנימה שתעטוף את הנתח מכל הכיוונים
- מחממים תנור ל150 מעלות.
- מניחים את נתח הבשר שבשקית הקוקי על תבנית אפיה ומניחים את התבנית על רצפת התנור ואופים במשך שלוש וחצי שעות.
- מוציאים מהתנור, מצננים ופורסים לפרוסות דקות.
בהצלחה רבה ובתאבון
המתכון מאת: יגאל אמדדי, שף ויועץ קולינרי.
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות