כ' חשון התשפ"ה
21.11.2024
מנה יוקרתית

מתכון לסיגר במילוי סלומון ועשבי תיבול

מתכון לסיגרים במילוי של דג סלמון ובשילוב עשבי תיבול, תבלינים ובצל קצוץ, בזילוף טחינה וירק קצוץ יוצרים מנה ראשונה יוקרתית ומשובחת המתאימה לחג השבועות

מתכון לסיגר במילוי סלומון ועשבי תיבול
סיגר במילוי סלומון ועשבי תיבול צילום: נועם זיגדון

מתכון לסיגר במילוי סלומון ועשבי תיבול

זמן ההכנה: 35 דקות.

המצרכים לסיגר במילוי סלומון ועשבי תיבול:

  • 12 יחידות עלי סיגר

למילוי:

  • 500 גרם דג סלומון קצוץ גס
  • 1 בצל בנוני קצוץ דק
  • ½ צרור פטרוזיליה קצוצה
  • ½ צרור כוסברה קצוצה
  • 5  עלי נענע קצוצים
  • 4 שיני שום כתוש
  • 1 כפית פלפל צ'ילי חריף
  • 1 כפית כמון
  • 1 כפית מלח
  • 1 פלפל שחור
  • גרידה מקליפת לימון שלם

להדבקה:

  • 2 כפות קמח
  • ¼ כוס מים

אופן ההכנה לסיגר במילוי סלומון ועשבי תיבול:

  1. בקערה מכניסים את כל המצרכים למילוי ומערבבים היטב עד לקבלת תערובת אחידה
  2. בקערה נוספת מערבבים את מצרכי ההדבקה עד לקבלת בלילה חלקה
  3. פותחים את עלי הסיגר ומניחים לאורך הסיגר בחלק התחתון 1 כף גדושה מהמלית.
  4. מברישים את השוליים ב"דבק", מקפלים מימין ומשמאל את שולי העלה על המלית ומגלגלים לסיגר.
  5. מחממים מחבת עם שמן לטיגון עמוק ומטגנים את הסיגרים עד לקבלת גוון זהוב.
  6. מגישים בזילוף טחינה או רוטב פטריות ומפזרים ירק קצוץ.

בהצלחה רבה ובתאבון.

המתכון מאת: נועם זיגדון

מתכון דג סלמון מנה ראשונה סיגר

 

מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.

art

'בחדרי' גם ברשתות החברתיות - הצטרפו!

הוספת תגובה

לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות

תגובות

הוסיפו תגובה
{{ comment.number }}.
{{ comment.date_parsed }}
הגב לתגובה זו
{{ reply.date_parsed }}