מתכון למאק אנד צ'יז מיוחד לשבועות
מארחים בחג? רוצים לגוון מהלזניה, תפוח אדמה מוקדם וכו' שימו קצת אמריקה על השולחן ולכו על תבנית מק אנד צ'ייז, פסטה טובלת בגבינות מוצרלה, צ'דר ופרמזן ברוטב בשמל סמיך... מתכון עשיר וחגיגי שישאיר לכם טעם של חג בפה!
- כתבה מקודמת
- א' סיון התשפ"א
זמן הכנה: 20 דקות
רשימת מצרכים:
לבשמל:
2.5 כוסות חלב
100 גרם חמאה
קורט אגוז מוסקט
1/2 כוס קמח
למנה:
1 חבילת פסטה צדפות \ מקרוני
3 ביצים
200 גרם מוצרלה מגוררת
200 גרם צ’דר צהובה מגוררת
100 גרם פרמזן מגורר
1/2 כף מלח
1כפית פלפל שחור גרוס
לציפוי :
5 כפות פירורי לחם זהובים
5 כפות שמו זית
100 גרם צ’דר מגורר
1 כפית שום גבישי
אופן ההכנה:
1.משמנים בשמן זית תבנית מלבנית, או עגולה בקוטר של 26.
2.ממיסים את החמאה ומבשלים את כל מרכיבי הבשמל תוך כדי בחישה במטרפה עד שהוא מסמיך ומסירים מהאש
3.מערבבים בקערה גדולה את כל מרכיבי המאפה עם הבשמל והגבינות חוץ מהציפוי ומעבירים לתבנית, משטחים מעט.
4.בקערה נפרדת מערבבים את מרכיבי הציפוי ומפזרים מעל
5.אופים בחום של 180 מעלות לכ-35 דקות, או עד השחמה.
לרכישת מוצרי המתכון לחצו כאן>>>
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות