הטעם שאופה לכם את החג
משדרגים את עוגות ומאפי שבועות עם סדרת ממרחי 'השחר העולה' המשלבים איכות וטעם מושלם
- כתבה מקודמת
- כ"ז אייר התשפ"א
חג השבועות בפתח ואיתו, איך לא - קדחת האפיה. מעבר לעוגת הגבינה הקלאסית האהובה והבלינצ'ס המסורתיים, כולנו מחפשים להפתיע ולגוון במתכונים חדשים שישדרגו את תפריט החג ויגרפו מחמאות מכל כיוון.
כאן נכנסים לתמונה ממרחי "השחר העולה" – סדרת הממרחים, שהפכה בשנים האחרונות לחלק בלתי נפרד מעולם האפיה בישראל ופופולארית גם בקרב אופים וקונדיטורים מובילים, מהווה פיתרון מצוין לשילובים מעניינים ומקוריים שיביאו לתוצאות מושלמות.
ממרחי 'השחר העולה' המשלבים איכות וטעם מושלם, מתיקות מעודנת ומרקם קרמי עשיר, ישדרגו ויוסיפו טאץ' ייחודי לכל עוגה, מאפה או קינוח חלבי שתבחרו, ויעניקו לכם חוויה קולינרית, חגיגית ומתוקה במיוחד.
בסדרת השחר העולה למהדרין: ממרח פרווה בטעם שוקולד וממרח חלבי בטעם שוקולד בכשרות בד"ץ העדה החרדית לימות השנה, ממרח חלבי בטעם שוקולד בכשרות בית יוסף, וממרח אגוזי לוז בטעם מעודן בכשרות בד"ץ העדה החרדית, ללא צבעי מאכל, ללא כולסטרול וללא חומרים משמרים, אבקת קקאו במשקל 150 גרם ו-500 גרם, וצמקאו- לבישול ולאפייה.
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות