מתכון לעוגת טרמיסו בטעמי שוקולד וקפה
נמאס לכם מעוגת גבינה מורכבת ומסובכת? בחג הזה תכינו עוגת טרמיסו מנצחת! עוגה רכה ומפנקת בטעמי שוקולד וקפה. הכי קלה להכנה, קרמית ועשירה, ממש כמו באיטליה!
- כתבה מקודמת
- כ"ה אייר התשפ"א
זמן הכנה: 20 דקות
רשימת מצרכים:
עוגת צ’וקולטה של המותג
1 כפית קפה נמס מהולה בכוס מים חמימים + 2 כפות ברנדי\ תמצית ברנדי
לקרם המסקרפונה הכפול:
500 מ”ל שמנת מתוקה
350 גרם מסקרפונה
100 גרם אבקת סוכר
קקאו
לשכבת השוקולד ממיסים יחד ומעבירים לשקית זילוף :
200 גרם שוקולד מריר
200 מ”ל שמנת מתוקה
אופן ההכנה:
1.מקציפים יחד 400 גרם שמנת מתוקה עם אבקת סוכר ומסקרפונה לקרם יציב, מעבירים חלק מהקרם לשקית זילוף עם צנתר
2.בקערה נפרדת ממיסים שוקולד מריר עם 100 מ"ל שמנת מתוקה.
3.בצלחת עמוקה מניחים את הקפה ברנדי
4.טובלים בישקוטי בקפה ומרפדים את תחתית התבנית .
5.מניחים קרם ומכסים לשכבה אחידה
6.מזלפים שוקולד בצורה לא אחידה
7.חוזרים על הפעולה עם הבישקוטי, הקקאו והקרם כשהשכבה העליונה והסופית היא קרם
8.מקשטים בעזרת צנתר קרם מסביב ומפזרים קקאו על הכל
9.מושיטים ידיים עם כוסות יין ו"חותכים " קינוח ישר לכוס היין.
לרכישת מוצרי המתכון לחצו כאן>>>
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות