כ"ג חשון התשפ"ה
24.11.2024
מהמטבח התימני

מתכון למרק רגל עם ירקות בתיבול מושלם

מרק רגל מהמטבח התימני, מיוחד בעל טעם עמוק ועשיר, מתובל במגוון תבלינים וחוואיג'  ונאכל בכל בית תמני מאז ועד היום | לכל מי שמתגעגע לטעמים של אמא זה המתכון המוצלח

מתכון למרק רגל עם ירקות בתיבול מושלם
רק רגל עם ירקות בתיבול מושלם צילום: נועם זיגדון

מתכון למרק רגל עם ירקות בתיבול מושלם

זמן ההכנה: 3 שעות.

המצרכים למרק רגל עם ירקות בתיבול מושלם:

  • 6 חתיכות בשר רגל
  • 6 בצל שלמים
  • 3 תפוח אדמה חתוך לקוביות גדולות
  • חצי ראש שום
  • 1/2 חבילה כוסברה קצוצה
  • 1 כף מרק עוף
  • 2 כפות חוואייג' למרק
  • 1 כף פפריקה מתוקה
  • 1/2 כפית הל
  • כורכום
  • מלח
  • מים
  • שמן

אופן ההכנה למרק רגל עם ירקות בתיבול מושלם:

  1. מחממים סיר עם מים ובשר הרגל ומביאים לרתיחה במשך רבע שעה, מסננים ושוטפים היטב
  2. מרתיחים שוב בסיר 2 ליטר מים נקיים
  3. מוסיפים את הרגל, הירקות, התבלינים והשמן
  4. מבשלים בסיר לחץ במשך שעה וחצי
  5. למבשלים בסיר רגיל: מבשלים את הרגל ללא תפוחי האדמה והבצל במשך כשעתיים, לאחר שעתיים מוסיפים אותם ומבשלים עוד כשעה

בהצלחה רבה ובתאבון

המתכון מאת: נועם זיגדון

מתכון מרק תימנים

 

מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.

art

'בחדרי' גם ברשתות החברתיות - הצטרפו!

הוספת תגובה

לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות

תגובות

הוסיפו תגובה
{{ comment.number }}.
{{ comment.date_parsed }}
הגב לתגובה זו
{{ reply.date_parsed }}