כ"א כסלו התשפ"ה
22.12.2024
טעימות ומוצלחות

מתכון לפרצעל גביניות: כך יוצרים אותן • צפו

גביניות מיוחדות בצורת בייגלה הממולאות בתערובת גבינה מוצלחת וטעימה, יוצרים יחד עם אבקת הסוכר הפזורה מלמעלה טעם משובח ומראה יוקרתי ומרשים ביותר

מתכון לפרצעל גביניות: כך יוצרים אותן • צפו
פרצעל גביניות טעימות ומוצלחות צילום: נועם זיגדון

פרצעל גביניות - נועם זיגדון
אופן ההכנה פרצעל גביניות טעימות ומוצלחות. קרדיט: נועם זיגדון.

מתכון לפרצעל גביניות טעימות ומוצלחות

המצרכים לפרצעל גביניות טעימות ומוצלחות:

כוס מדידה חד פעמית חמה

35-40 יחידות

לבצק:

  • 1 ק"ג קמח
  • 1.5 כפות שמרים יבשים
  • 1 כוס סוכר
  • קליפת לימון מגורדת
  • 2 ביצים
  • תמצית וניל
  • 2 כוסות חלב
  • 200 גרם חמאה רכה 

למילוי:

  • 500 גרם גבינת טוב טעם
  • 1/2 כוס סוכר
  • תמצית וניל
  • 1 גביע שמנת חמוצה
  • 2 כפות קורנפלור
  • 2 כפות אינסטנט פודינג וניל 2 ביצים
  • קליפת לימון מגורדת
  • תמצית וניל

להברשה:

  • 1 ביצה טרופה
  • סוכר לבן או חום
  • אבקת סוכר לפידור

אופן ההכנה לפרצעל גביניות טעימות ומוצלחות:

  1. בקערה מכניסים את כל מרכיבי הבצק עד לקבלת בצק רך ואחיד
  2. מכסים את הקערה ומניחים בצד להתפחה במשך כשעה  
  3. בקערה נפרדת מערבבים היטב את כל מרכיבי המילוי עד לקבלת בלילה אחידה ומעבירים לשקית זילוף
  4. מחלקים את הבצק ל-35 עד 40 יחידות
  5. יוצרים מכל חתיכה נחש ארוך ויוצרים צורת ביגלה, מניחים בתבנית מרופדת בנייר אפיה במרווחים.
  6. את החורים ממלאים בתערובת הגבינה שבשקית הזילוף
  7. מכניסים לתנור שחומם מראש על -° 170 מעלות למשך כ-20 דק'
  8. מצננים ומפזרים באבקת סוכר

בהצלחה רבה ובתאבון

המתכון מאת: נועם זיגדון

מתכון גביניות חלבי מאפה

 

מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.

art

'בחדרי' גם ברשתות החברתיות - הצטרפו!

הוספת תגובה

לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות

תגובות

הוסיפו תגובה
{{ comment.number }}.
{{ comment.date_parsed }}
הגב לתגובה זו
{{ reply.date_parsed }}