כ"ו כסלו התשפ"ה
27.12.2024

מתכון לפשטידת גבינות ברוקולי / בטטה

פשטידה אהובה ומוצלחת עם שלל גבינות בשילוב תחתית ברוקולי או טבעות בטטה מבושלות, יוצרים מאפה מיוחד וחגיגי המתאים לארוחה חלבית עשירה ומפנקת

מתכון לפשטידת גבינות ברוקולי / בטטה
פשטידת ברוקולי צילום: נועם זיגדון

מתכון לפשטידת גבינות ברוקולי / בטטה

המצרכים לפשטידת גבינות ברוקולי / בטטה:

לתערובת:

  • 1 שמנת חמוצה
  • 4 ביצים
  • 1 קוטג'
  • 1 גבינה 9%
  • 1 שמנת מתוקה 38%
  • 250 גרם גבינה צהובה מגורדת או קשקבל
  • 4-5 כפות קמח
  • קורט מלח
  • פלפל שחור

לפשטידת בטטה:

  • 2 בטטות חתוכות לטבעות ומבשלות עם מלח עד לריכוך

לפשטידת ברוקולי:

  • שקית ברוקולי מורתחת במים עם מלח כ-5 דקות

אופן ההכנה לפשטידת גבינות ברוקולי / בטטה:

  1. בקערה מערבבים היטב את כל המצרכים לתערובת הגבינות עד לקבלת בלילה חלקה.
  2. מסדרים את הבטטות/הברוקולי בתחתית התבנית ושפכים עליהם את הבלילה
  3. מכניסים לתנור שחומם מראש על -180° למשך 30 עד 40 דקות.

אפשריות נוספות:

  • ניתן לטגן בצל עם פטריות להוסיף מלח ופלפל שחור.

בהצלחה רבה ובתאבון

המתכון מאת: נועם זיגדון.

 

 

מתכון פשטידה ברוקולי בטטה

 

מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.

art

'בחדרי' גם ברשתות החברתיות - הצטרפו!

הוספת תגובה

לכתבה זו התפרסמו 2 תגובות

תגובות

הוסיפו תגובה
{{ comment.number }}.
{{ comment.date_parsed }}
הגב לתגובה זו
{{ reply.date_parsed }}