מתכון לסמבוסק במילוי גרגירי חומוס ובצל קצוץ
כיסוני בצק ממולאים בגרגירי חומוס ובצלים קצוצים, מטוגנים בשמן עמוק ויוצרים ארוחה קלילה ומוצלחת, משביעה וטעימה במיוחד, בהגשה לצד סלט ירקות עשיר וסעודה שלכם מושלמת
- נועם זיגדון
- כ"א אייר התשפ"א
- 1 תגובות
סמבוסק במילוי גרגירי חומוס ובצל קצוץ צילום: נועם זיגדון
מתכון לסמבוסק במילוי גרגירי חומוס ובצל קצוץ
זמן ההכנה: 40 דקות.
המצרכים לסמבוסק במילוי גרגירי חומוס ובצל קצוץ:
לבצק:
- 1 ק"ג קמח
- 1 מרגרינה
- 2 ביצים
- 1 כף מלח
- 1.5 כפות שמרים
- 2 כוסות מים פושרים
למלית:
- 1/2 ק"ג גרגרי חומוס מבושלים ומסוננים
- 4 בצלים קצוצים מטוגנים בשמן
- 1/2 כף כמון
- מלח
- 1 כף פפריקה מתוקה
מתכון לסמבוסק במילוי גרגירי חומוס ובצל קצוץ:
- טוחנים את גרגירי החומוס במעבד מזון ומעבירים לקערה.
- מחממים שמן במחבת גדולה על להבה בינונית ומטגנים בצל עד להשחמה. מוסיפים את החומוס הטחון והתבלינים.
- יוצרים מהבצק כדורים, מרדדים כל כדור לעיגול דק ממלאים במלית (בערך כף) וסוגרים לחצי עיגול. מהדקים את הקצוות באצבעות או בעזרת מזלג.
- מחממים שמן לטיגון עמוק במחבת גדולה על להבה בינונית. מטגנים את הסמבוסק בסבבים להזהבה משני הצדדים, מוציאים ומניחים על נייר סופג.
בהצלחה רבה ובתאבון
המתכון מאת: נועם זיגדון
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו התפרסמו 1 תגובות