כ' חשון התשפ"ה
21.11.2024
תוספת יוקרתית ומכובדת

מתכון לפטריות אפויות בציפוי פריך

מתכון קליל ומהיר של פטריות טריות המצופות בפירורי לחם ומתובלות בעדינות, נאפות בתנור ומוגשות לצד רוטב צ'ילי, קטשופ כל רוטב אהוב אחר | תוספת קריספית ופריכה שלא תפסיקו לזלול

מתכון לפטריות אפויות בציפוי פריך
פטריות אפויות בציפוי פריך צילום: מירב מלכה

מתכון לפטריות אפויות בציפוי פריך / מאת: מירב מלכה.

זמן הכנה כולל: 20 דקות. זמן אפייה: 15 דקות.

המצרכים לפטריות אפויות בציפוי פריך:

  • 1 סלסלה של פטריות טריות.
  • 1 ביצה
  • מלח
  • פלפל שחור גרוס
  • פירורי לחם

אופן ההכנה לפטריות אפויות בציפוי פריך:

  1. שוטפים היטב את הפטריות ומייבשים בנייר סופג.
  2. בקערית מכניסים ביצה, מלח ופלפל שחור גרוס וטורפים היטב.
  3. מטבילים את הפטריות בביצה הטרופה ומצפים בפירורי לחם.
  4. מניחים על תבנית מרופדת בנייר אפייה ומכניסים לתנור שחומם מראש על 200 מעלות למשך 15 דקות או עד להזהבה.
  5. מגישים לצד רוטב צ'ילי, קטשופ או כל רוטב אחר מועדף.

בהצלחה רבה ובתאבון

מתכון פטריות תוספת

 

מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.

art

'בחדרי' גם ברשתות החברתיות - הצטרפו!

הוספת תגובה

לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות

תגובות

הוסיפו תגובה
{{ comment.number }}.
{{ comment.date_parsed }}
הגב לתגובה זו
{{ reply.date_parsed }}