מוצלח וטעים
מתכון לשיפודי פרגיות בפלנצ'ה
קוביות פרגית מתובלות ברוטב מוצלח וטעים, משופדות היטב ומטוגנות על הפלנצ'ה | תוספת מעולה לארוחת הצהריים, בתוך פיתה, באגט או לאפה בשילוב של ירקות ומתבלים ויש לכם ארוחה חגיגית ומוצלחת
- מירב מלכה
- י"ג אייר התשפ"א
שיפודי פרגיות בפלנצ'ה צילום: מירב מלכה
מתכון לשיפודי פרגיות בפלנצ'ה / מאת: מירב מלכה
זמן ההכנה: 30 דקות.
המצרכים לשיפודי פרגיות בפלנצ'ה:
- 700 גרם פרגיות
- 1 כף מיונז
- 1 כף סילאן
- 1 כף פפריקה מתוקה
- 1 כפית פלפל שחור
- 1 כפית תבלין על האש
- 1 כפית מלח
אופן ההכנה לשיפודי פרגיות בפלנצ'ה:
- את הפרגיות חותכים לקוביות
- בקערה מכניסים את יתר המצרכים ומערבבים היטב, מוסיפים את קוביות הפרגיות ומערבבים היטב עד שכל הפרגיות מתובלות היטב.
- משפדים את הפרגיות ומניחים בפלנצ'ה, מטגנים מכל הכיוונים עד להשחמה.
בהצלחה רבה ובתאבון
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות