כ' חשון התשפ"ה
21.11.2024
מוצלח וטעים

מתכון לשיפודי פרגיות בפלנצ'ה

קוביות פרגית מתובלות ברוטב מוצלח וטעים, משופדות היטב ומטוגנות על הפלנצ'ה | תוספת מעולה לארוחת הצהריים, בתוך פיתה, באגט או לאפה בשילוב של ירקות ומתבלים ויש לכם ארוחה חגיגית ומוצלחת

מתכון לשיפודי פרגיות בפלנצ'ה
שיפודי פרגיות בפלנצ'ה צילום: מירב מלכה

מתכון לשיפודי פרגיות בפלנצ'ה / מאת: מירב מלכה

זמן ההכנה: 30 דקות.

המצרכים לשיפודי פרגיות בפלנצ'ה:

  • 700 גרם פרגיות
  • 1 כף מיונז
  • 1 כף סילאן
  • 1 כף פפריקה מתוקה
  • 1 כפית פלפל שחור
  • 1 כפית תבלין על האש
  • 1 כפית מלח

אופן ההכנה לשיפודי פרגיות בפלנצ'ה:

  1. את הפרגיות חותכים לקוביות
  2. בקערה מכניסים את יתר המצרכים ומערבבים היטב, מוסיפים את קוביות הפרגיות ומערבבים היטב עד שכל הפרגיות מתובלות היטב.
  3. משפדים את הפרגיות ומניחים בפלנצ'ה, מטגנים מכל הכיוונים עד להשחמה.

בהצלחה רבה ובתאבון

מתכון פרגיות פרגיות ברוטב שיפודים בפלנצ'ה

 

מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.

art

'בחדרי' גם ברשתות החברתיות - הצטרפו!

הוספת תגובה

לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות

תגובות

הוסיפו תגובה
{{ comment.number }}.
{{ comment.date_parsed }}
הגב לתגובה זו
{{ reply.date_parsed }}