טעימה במיוחד
מתכון חדש לשקשוקה עם חצילים ופלפלים • צפו
ארוחת ערב עם שקשוקה במתכון קצת שונה ומיוחד יותר, קוביות החציל המטוגנות יחד עם קוביות הגמבות הצבעוניות ובשילוב העגבניות המרוסקות, התבלינים והביצים השלמות יוצרים שקשוקה נהדרת ומוצלחת
- חני לוין
- י' אייר התשפ"א
שקשוקה עם חצילים וגמבות צילום: מתוך הסרטון
אופן הכנת השקשוקה. קרדיט: ורד כהן. מוזיקה: bensoundהכנת שקשוקה עם חצילים וגמבות - ורד כהן. מוזיקה -bensound
מתכון חדש לשקשוקה עם חצילים ופלפלים
זמן ההכנה: 15 דקות.
המצרכים לשקשוקה עם חצילים ופלפלים:
- 1 חציל קלוף וחתוך לקוביות
- 1 גמבה צהובה חתוכה לקוביות
- 1 גמבה אדומה חתוכה לקוביות
- 1 פלפל חריף קצוץ
- שום קצוץ
- מלח
- פפריקה פלפל שחור
- כמון
- אבקת מרק עוף
- 1 קופסת עגבניות מרוסקות
- 1 כוס מים רותחים
- ביצים לפי כמות הסועדים
אופן ההכנה לשקשוקה עם חצילים ופלפלים:
- חממו סיר רחב עם שמן וטגנו את קוביות החציל עד להשחמה, הוסיפו את קוביות הגמבות, הפלפל החריף והשום הקצוץ וערבבו היטב.
- הוסיפו את התבלינים והעגבניות המרוסקות וערבבו, בשלו במשך 2 דקות והוסיפו את המים הרותחים, ערבבו שוב וכסו את הסיר, בשלו כ 3 דקות נוספות.
- הוסיפו את הביצים השלמות וכסו את הסיר, בשלו כ2 דקות נוספות וכבו את האש.
- העבירו כל ביצה עם שקשוקה לצלחת הגשה והגישו לצד לחם טרי.
בהצלחה רבה ובתאבון
המתכון מאת: ורד כהן.
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות