כ' חשון התשפ"ה
21.11.2024
השף מספר

תופתעו: מה הערבים אוכלים בראמדאן?

בימים אלו, מציינים הערבים את ה'ראמדאן' בו הם צמים למעלה מחודש ואוכלים רק בערב | בתכנית חידודון בהגשת השדרן עמי מימון יצא אומן הבית גיא מסיקה לברר עם סעיד אבו לאפה, שף וקונדיטור מהמוכרים במגזר, מה בכל זאת הוא מוכר במאפיה שלו בתקופת הרמאדן? התשובה שלו תפתיע אתכם במיוחד • האזינו

תופתעו: מה הערבים אוכלים בראמדאן?
אילוסטרציה צילום: unsplash

חיקוי השף בראיון לעמי מימון
חיקוי השף הערבי ותשובותיו המפתיעות. קרדיט תמונה: סילמאן חדאר, פלאש 90

עמי מימון ערבים צום

art

'בחדרי' גם ברשתות החברתיות - הצטרפו!

הוספת תגובה

לכתבה זו התפרסמו 1 תגובות

תגובות

הוסיפו תגובה
{{ comment.number }}.
{{ comment.date_parsed }}
הגב לתגובה זו
{{ reply.date_parsed }}