השף מספר
תופתעו: מה הערבים אוכלים בראמדאן?
בימים אלו, מציינים הערבים את ה'ראמדאן' בו הם צמים למעלה מחודש ואוכלים רק בערב | בתכנית חידודון בהגשת השדרן עמי מימון יצא אומן הבית גיא מסיקה לברר עם סעיד אבו לאפה, שף וקונדיטור מהמוכרים במגזר, מה בכל זאת הוא מוכר במאפיה שלו בתקופת הרמאדן? התשובה שלו תפתיע אתכם במיוחד • האזינו
אילוסטרציה צילום: unsplash
חיקוי השף הערבי ותשובותיו המפתיעות. קרדיט תמונה: סילמאן חדאר, פלאש 90חיקוי השף בראיון לעמי מימון
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו התפרסמו 1 תגובות