תבשיל מעולה
מתכון לשוק טלה שלם בתנור עם תפוחי אדמה ובטטה
מנה מכובדת, יוקרתית ומהירת הכנה, בשר טלה עם תפוחי אדמה ובטטות פרוסות ברוטב חרדל וסילאן הנאפים יחד בתנור ונותנים את המענה לתבשיל בשרי מוצלח וקל במיוחד
- נועם זיגדון
- ט' אייר התשפ"א
שוק טלה שלם בתנור עם תפוחי אדמה ובטטה צילום: נועם זיגדון
מתכון לשוק טלה שלם בתנור עם תפוחי אדמה ובטטה
זמן ההכנה: 10 דקות. זמן אפייה: 120 דקות.
המצרכים לשוק טלה שלם בתנור עם תפוחי אדמה ובטטה:
- שוק טלה שלם
- 3 כפות חרדל דיז'ון גרגירים
- 2 כפות סילאן
- 1 ראש שום שלם
- 1/2 כוס שמן זית
- 3-4 עלי טימין
- 2-3 עלי רוזמרין
- פלפל שחור גרוס
- תפוחי אדמה קלופים ופרוסים
- בטטות קלופות ופרוסות
- מלח
אופן הכנה לשוק טלה שלם בתנור עם תפוחי אדמה ובטטה:
- בקערית מערבבים את השמן עם החרדל והתבלינים
- מניחים את שוק הטלה בתבנית על נייר כסף ומפזרים מסביב את הירקות
- מורחים את תערובת התבלינים עם השמן על השוק והירקות ומניחים רוזמרין וטימין
- מכניסים לתנור שחומם מראש על -180° למשך שעה וחצי עד שעתיים
- מסירים את הכיסוי ומכניסים לתנור לאפייה של עוד 5 דקות עד לקבלת גוון שחום
בהצלחה רבה ובתאבון
המתכון מאת: נועם זיגדון
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות