מתכוננים לעצמאות
מתכון לקבב עם עשבי תיבול
הפעם משקיעים בקבב איכותי, מבשר מיוחד לקבב המורכב בשר שף 100% טחון טרי של שף אביב משה. בשר בקר בטחינה גסה, אידיאלי להכנת המבורגרים, קציצות וקבבים מעולים! תוסיפו ירקות צלויים, ערבוב קטן של טחינה ובתיאבון
- כתבה מקודמת
- כ"ט ניסן התשפ"א
קבבים ליום העצמאות צילום: בן יוסטר
קבבונים עם עשבי תיבול
מתכון לקבב עם עשבי תיבול
זמן הכנה: 80 דקות
רשימת מצרכים:
- 1 ק”ג תערובת בשר טחון לקציצות
- 1/2 כוס פטרוזיליה קצוצה
- 1/3 כוס כוסברה קצוצה
- 1 כפית מלח
- 1 כף זעתר עם שומשום רמי לוי
- 1 כף ראס אל חנות רמי לוי
- 1 בצל קטן קצוץ דק
- 3 גבעולי בצל ירוק קצוץ דק מאוד
לירקות הקלויים:
- 2 בצלים חתוכים לרבעים
- 2 עגבניות חתוכות לחצאים
- 3 פלפלים חריפים ירוקים
- שמן זית להברשה
לצד הקבב:
- מערבבים יחד:
- 1/2 כוס טחינה גולמית רמי לוי
- מיץ מחצי לימון
- 1 כפית מלח
- מים עד לסמיכות הרצויה
אופן ההכנה:
1.מערבבים יחד את מרכיבי הקבב בקערה גדולה ויוצרים קציצות קבב מוארכות מעט.
2.מניחים על מגש משומן, מכסים בניילון נצמד ומכניסים למקרר לשעה.
3.לאחר שעה מברישים פלאנצ'ה בשמן זית
4.צולים בצלים, עגבניות ופלפלים חריפים.
5.מסירים את הירקות מהאש ובאותה הפלאנצ'ה צולים את הקבב עד להשחמה מכל צדדיו.
6.מגישים את הירקות הצלויים לצד הקבב וצלוחית טחינה מתובלת.
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות