מתכון למאפה סיגרים קריספי במילוי תרד וגבינות
מאפה קריספי וטעים של סיגרים במילוי תרד, פרמזן, בולגרית וגבינה צהובה, בפיזור של שומשום וקצח, יתן לכם את המענה לארוחת ערב קלילה, מוצלחת וטעימה במיוחד
מאפה סיגרים קריספי במילוי תרד וגבינות צילום: יגאל אמדדי
מתכון למאפה סיגרים קריספי במילוי תרד וגבינות
זמן ההכנה: 20 דקות.
המצרכים למאפה סיגרים קריספי במילוי תרד וגבינות:
- עלי סיגרים.
למלית:
- תרד (ניתן להמיר בקוביות תפו"א שהורתחו וסונו היטב)
- גבינה צהובה מגורדת
- גבינת פרמזן
- גבינה בולגרית
- אגוז מוסקט מעט מעט
אופן ההכנה למאפה סיגרים קריספי במילוי תרד וגבינות:
- בקערה מכניסים את כל מרכיבי המלית ומערבבים היטב עד לאיחוד.
- פותחים את עלי הסיגרים וממלאים במלית הגבינות
- מגלגלים לסיגרים ומניחים על תבנית מרופדת בנייר אפייה.
- מברישים בביצה טרופה ומפזרים שומשום, מכניסים לתנור שחומם מראש על 180 מעלות עד להשחמה
אפשרות 2: ניתן לטגן את הסיגרים בשמן עמוק
בהצלחה רבה ובתאבון
המתכון מאת: יגאל אמדדי, שף ויועץ קולינרי
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו התפרסמו 2 תגובות