כ' חשון התשפ"ה
21.11.2024

מתכון למאפה סיגרים קריספי במילוי תרד וגבינות

מאפה קריספי וטעים של סיגרים במילוי תרד, פרמזן, בולגרית וגבינה צהובה, בפיזור של שומשום וקצח, יתן לכם את המענה לארוחת ערב קלילה, מוצלחת וטעימה במיוחד

מתכון למאפה סיגרים קריספי במילוי תרד וגבינות
מאפה סיגרים קריספי במילוי תרד וגבינות צילום: יגאל אמדדי

מתכון למאפה סיגרים קריספי במילוי תרד וגבינות

זמן ההכנה: 20 דקות.

המצרכים למאפה סיגרים קריספי במילוי תרד וגבינות:

  • עלי סיגרים.

למלית:

  • תרד (ניתן להמיר בקוביות תפו"א שהורתחו וסונו היטב)
  • גבינה צהובה מגורדת
  • גבינת פרמזן
  • גבינה בולגרית
  • אגוז מוסקט מעט מעט

אופן ההכנה למאפה סיגרים קריספי במילוי תרד וגבינות:

  1. בקערה מכניסים את כל מרכיבי המלית ומערבבים היטב עד לאיחוד.
  2. פותחים את עלי הסיגרים וממלאים במלית הגבינות
  3. מגלגלים לסיגרים ומניחים על תבנית מרופדת בנייר אפייה.
  4. מברישים בביצה טרופה ומפזרים שומשום, מכניסים לתנור שחומם מראש על 180 מעלות עד להשחמה

אפשרות 2: ניתן לטגן את הסיגרים בשמן עמוק

בהצלחה רבה ובתאבון

המתכון מאת: יגאל אמדדי, שף ויועץ קולינרי

מתכון סיגרים גבינות חלבי

 

מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.

art

'בחדרי' גם ברשתות החברתיות - הצטרפו!

הוספת תגובה

לכתבה זו התפרסמו 2 תגובות

תגובות

הוסיפו תגובה
{{ comment.number }}.
{{ comment.date_parsed }}
הגב לתגובה זו
{{ reply.date_parsed }}