מתכון לשיפודי אנטריקוט במרינדה אסייתית
איך תגוונו עם העל האש השנה? בפשטות, מכינים מראש מרינדה, טובלים בה את בשר האנטריקוט וצולים שדרוג קטן והטעם מדהים!
- כתבה מקודמת
- א' אייר התשפ"א
- 1 תגובות
מתכון לשיפודי אנטריקוט במרינדה אסייתית
זמן הכנה: 80 דקות
רשימת מצרכים:
1 קילו אנטריקוט טרי חתוך לקוביות
1/4 כוס רוטב סויה
1 כפית ג’ינג’ר כתוש
3 כפות סילאן או 2 כפות תמרינדי
1 כפית צ’ילי גרוס
1 כף זרעי כוסברה כתושים
1/2 פחית קרם קוקוס
2 כפות חמאת בוטנים
1 כפית שטוחה מלח
3 שיני שום כתושות
2 כפות שמן שומשום
תרסיס שמן להכנת טבעות הבצל
בצל שאלוט לשיפודים
להגשה: טבעות בצל רמי לוי
מיונז מעורבב עם צ’ילי גרוס ובצל ירוק קצוץ מעל
אופן ההכנה:
1.בקערה גדולה מערבבים את כל מרכיבי המרינדה יחד
2.מניחים את קוביות האנטריקוט בקערה ומשרים אותם כשעה לפחות .
3.משפדים את שיפודי האנטריקוט וביניהן בצלי שאלוט
4.צולים על מנגל \ על פלאנצ'ה משני הצדדים עד להשחמה
5.מניחים את טבעות הבצל על תבנית אפייה מרססים תרסיס שמן ואופים בחום של 200 מעלות כ- 20-25 דקות .
6.מגישים צלחת עם שיפודים , טבעות בצל ומטבל מיונז
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
הוספת תגובה
לכתבה זו התפרסמו 1 תגובות