אוכל שילדים אוהבים
מתכון לפסטה מושחלת בנקניקיות ברוטב עגבניות
פסטה עם נקניקיות במתכון קצת שונה והפעם מקלות הפסטה מושחלות בתוך חצאי הנקניקיות ויוצרות מראה יפיפה ומעניין במיוחד | ארוחת צהרים במראה קצת אחר
- נועם זיגדון
- כ"ט ניסן התשפ"א
פסטה מושחלת בנקניקיות ברוטב עגבניות צילום: נועם זיגדון
מתכון לפסטה מושחלת בנקניקיות ברוטב עגבניות
זמן ההכנה: 25 דקות.
המצרכים לפסטה מושחלת בנקניקיות ברוטב עגבניות:
- 1 חב' מקלות פסטה
- 1 חב' נקניקיות פרווה
לרוטב:
- שמן
- 1 כף פפריקה מתוקה
- 2-3 כפות קטשופ
- 2 כפות רסק עגבניות
- 2 כפות דבש או סילאן
- 1/2 כפית סוכר
- 1/2 כפית אבקת מרק עוף
- פלפל שחור
- מלח
- 1 כוס מים שהתבשלה בו הפסטה
אופן ההכנה לפסטה מושחלת בנקניקיות ברוטב עגבניות:
- שוברים את הפסטה לחצי וחותכים את הנקניקיות ל-3
- משחילים כל 4-5 מקלות פסטות בתוך כל חתיכת נקניקיה
- מבשלים את הפסטה עם הנקניקיות לפי הוראות יצרן, מסננים מהמים היטב ושומרים את המים שבושלה בהם הפסטה.
- מחממים סיר עם מעט שמן ומוסיפים, כף פפריקה מתוקה, 2-3 כפות קטשופ, 2 כפות רסק עגבניות, 2 כפות דבש או סילאן, 1/2 כפית סוכר, 1/2 כפית אבקת מרק עוף, פלפל שחור, מלח וכוס מים שהתבשלה בו הפסטה, מערבבים ומשחימים היטב.
- שופכים את הרוטב על הפסטה ומערבבים היטב עד לאיחוד.
- מעבירים לצלחות וזוללים.
בהצלחה רבה ובתאבון.
המתכון מאת: נועם זיגדון
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות