כ' חשון התשפ"ה
21.11.2024
שדרוג מעניין

מתכון לאושפלו פרווה מבורגול

המאכל המסורתי המורכב מאורז, בשר וגזר, מגיע הפעם בשדרוג מעניין ומגוון במיוחד, מתכון פרווה הממיר את האורז בבורגול ואת קוביות הבשר לגרגירי חומוס | אושפלו פרווה - ארוחת צהרים בסיר אחד

מתכון לאושפלו פרווה מבורגול
אושפלו פרווה עם בורגול צילום: ורד כהן

מתכון לאושפלו פרווה מבורגול

זמן ההכנה: 35 דקות. זמן בישול: 20 דקות.

המצרכים לאושפלו פרווה מבורגול:

  • 2 בצלים גדולים פרושים
  • 8 שיני שום שלמות
  • 4 גזר חתוכים גפרורים.
  • 1 קופסת גרגירי חומוס
  • 3 כוסות בורגול שבור גס.
  • 1 כף מלח
  • 1 כפית פלפל שחור
  • 1 כפית כורכום
  • 1 כף אבקת מרק
  • מעט שמן
  • 6 כוסות מים.

אופן ההכנה לאושפלו פרווה מבורגול:

  1. מחממים סיר רחב עם מעט שמן ומטגנים את הבצלים והשום מספר דקות, עד להזהבה.
  2. מוסיפים את גפרורי הגזר ומטגנים עוד מספר דקות. מוסיפים את גרגירי החומוס והתבלינים ומערבבים היטב.
  3. מוסיפים את הבורגול ו 6 כוסות מים, מערבבים, מכסים ומביאים לרתיחה, מנמיכים את האש ומבשלים במשך 20 דקות. לאחר 10 דקות של בישול פותחים את המכסה.

בהצלחה רבה ובתאבון

המתכון מאת: ורד כהן

מתכון בורגול גזר חומוס אושפלו פרווה

 

מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.

art

'בחדרי' גם ברשתות החברתיות - הצטרפו!

הוספת תגובה

לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות

תגובות

הוסיפו תגובה
{{ comment.number }}.
{{ comment.date_parsed }}
הגב לתגובה זו
{{ reply.date_parsed }}