שדרוג מעניין
מתכון לאושפלו פרווה מבורגול
המאכל המסורתי המורכב מאורז, בשר וגזר, מגיע הפעם בשדרוג מעניין ומגוון במיוחד, מתכון פרווה הממיר את האורז בבורגול ואת קוביות הבשר לגרגירי חומוס | אושפלו פרווה - ארוחת צהרים בסיר אחד
- חני לוין
- כ"ו ניסן התשפ"א
אושפלו פרווה עם בורגול צילום: ורד כהן
מתכון לאושפלו פרווה מבורגול
זמן ההכנה: 35 דקות. זמן בישול: 20 דקות.
המצרכים לאושפלו פרווה מבורגול:
- 2 בצלים גדולים פרושים
- 8 שיני שום שלמות
- 4 גזר חתוכים גפרורים.
- 1 קופסת גרגירי חומוס
- 3 כוסות בורגול שבור גס.
- 1 כף מלח
- 1 כפית פלפל שחור
- 1 כפית כורכום
- 1 כף אבקת מרק
- מעט שמן
- 6 כוסות מים.
אופן ההכנה לאושפלו פרווה מבורגול:
- מחממים סיר רחב עם מעט שמן ומטגנים את הבצלים והשום מספר דקות, עד להזהבה.
- מוסיפים את גפרורי הגזר ומטגנים עוד מספר דקות. מוסיפים את גרגירי החומוס והתבלינים ומערבבים היטב.
- מוסיפים את הבורגול ו 6 כוסות מים, מערבבים, מכסים ומביאים לרתיחה, מנמיכים את האש ומבשלים במשך 20 דקות. לאחר 10 דקות של בישול פותחים את המכסה.
בהצלחה רבה ובתאבון
המתכון מאת: ורד כהן
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות