כ' חשון התשפ"ה
21.11.2024
בציפוי פירורי לחם

מתכון לקציצות דגים בעשבי תיבול

דגים, המאכל האהוב על כולם, והפעם המתכון לקציצות נסיכת הנילוס עם ירק קצוץ ובציפוי של פירורי לחם, מטוגנות ומבושלות ברוטב אדום ועשבי תיבול

מתכון לקציצות דגים בעשבי תיבול
קציצות דגים בעשבי תיבול צילום: נועם זיגדון

מתכון לקציצות דגים בעשבי תיבול

זמן ההכנה: 40 דקות. זמן בישול: 15 דקות.

המצרכים לקציצות דגים בעשבי תיבול:

לקציצות:

  • 1 ק"ג דג נסיכת הנילוס
  • 2 בצלים
  • 6 שיני שום
  • 1 צרור כוסברה
  • 3 כפות פירורי לחם
  • פלפל שחור
  • 1 ביצה 
  • מלח

לציפוי:

  • 1 כוס פירורי לחם

לרוטב:

  • 2 בצלים פרוסים דק
  • 2 כפות רוטב טריאקי
  • פטרוזיליה קצוצה
  • כוסברה קצוצה
  • שמיר קצוץ
  • פלפל שחור
  • פפריקה מתוקה
  • צ'ילי חריף
  • מים
  • שמן

אופן ההכנה לקציצות דגים בעשבי תיבול:

  1. טוחנים את הדג עם הבצל, הכוסברה והשום מתבלים ומוסיפים ביצה ו3 כפות פירורי לחם בתוך העיסה, טוחנים היטב עד לקבלת עיסה אחידה.
  2. יוצרים קציצות ומטבילים בפירורי לחם, מטגנים בשמן משני הצדדים

הכנת הרוטב:

  1. מטגנים את הבצלים עם שמן, מוסיפים את התבלינים, עשבי התיבול מסדרים את הקציצות  המטוגנות בסיר מוסיפים מים רותחים עד לגובה הקציצות מבשלים על להבה נמוכה כרבע שעה

בהצלחה רבה ובתאובן

המתכון מאת: נועם זיגדון

מתכון קציצות דגים נסיכה

 

מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.

art

'בחדרי' גם ברשתות החברתיות - הצטרפו!

הוספת תגובה

לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות

תגובות

הוסיפו תגובה
{{ comment.number }}.
{{ comment.date_parsed }}
הגב לתגובה זו
{{ reply.date_parsed }}